- 13 Şubat 2016
- 1
- 0
- 1
- 31
evet gerçekten çoook acıyor ben dayanamadımKizlar yarina doktora gidecem kanal tedavisi dedi lutfenn yardim.esin cok aciyor muukanal tedavisi ve dolgu dedi. Sizce 1 gunde hepsi olur mu ? Disci dendi mi elim ayagim bosaliyor cook ama cook korkuyorum lutfen fikir verin moralim cok bozuk
bence yaptırma çoook acıyor ben dayanamayıp çektirdim ve oyuk bir şekilde kaldı 2 gün obeen de yaptırcam çok korkuyorum iyi uyuşturulmaz diyenerde yaptırdınız acaba
disin icin bi kac kez pansuman yapmasi gerekiyordu benimde hamilelikte curumus icten apse yapti damagim balon gibiydi gittim kanala basladk antibiyotik verdi ama acik birakmadi agri disin acik oldugu icin hava aliyordur ondan olabilir.cok kotuyse cektir tabi ama kurtarma sansin varsa kurtar derim.gecici dolguyu neden cikarmiski o ne bicim bi doktormus ona bir sorsaydin keske.Kızlar Nolur bilgisi olan varsa yazsinn
Arkadaslar bende yaptırdım cok memnun kaldım.
Mıadente gittim cok ılgılendılerorası 24 saat hızmet verdığinden herhangı bırseyde saat problemı olmadan gıdebılecegım tek yer cok ferah bı ortam korku kalmıyor oraya gıdınce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?