- 2 Kasım 2013
- 107
- 27
- 28
Kanal tedavisi olmam gerek ancak diş apsem cok büyük önce iltihabin akitilmasi gerekiyormuş. Ancak bu iş çok yavaş ilerliyor her seferinde 10 dakika bastiriyor sislige iltihabin akması sağlanıyor ama cok az bir inme oluyor . Zaten çok cektim daha 2 hafta kadar en az gidip gelmem gerekecek. Bunun daha kısa bir çözüm yolu yok mu ? Dis hekimleri ya da yasayanlar soyleyebilir mi kemiklesip orda kalmasından korkuyorum. Uzun bir süre boyunca her gün hastaneye gidip gelmek istemiyorum:-(
Aynı sorun son üç gündür kardeşimde de var üç gündür antibiyotik kullanıyor ama geçmiyor iltihabı ağrıdan duramıyor geçse kanal tedavisi ve dolgu yaptırcak diş ağrısını alla kmseye vermesn çok dayanılmaz bişey bakalım bizimki nolucak inş bi çare bulursunuz
Şişlik büyük ölçüde indi ama sertlesmis bir doku var onun kendi kendine dagilmasini bekleyeceklermis öyle dedilir siz siz olun ağrı olur olmaz doktora gidin benden söylemesi antibiyotigi de doktor kontrolünde kullanın. Şişlik de 2 aya dagilirmis. Kemiklesmesinden korkuyorum, çok sert çünkü . şişlik gecince de kanal tedavisi olucak inşallah. Sizin kardeşininzin durumu nasıl şimdi
Kolay gelsin benim büyük ölçüde indi gibi azıcık kaldi. Geçer merak etmeyinSimdi baska bi antibiyotik kullaniyor disi sisti biraz inmis ama bu sefer baska bi disi sisti iltihap orayami bulasti anlamadik doktora gidip gosterecek artik
been de yaptırcam çok korkuyorum iyi uyuşturulmaz diyeBENDE KANAL TEDAVİSİ YAPTIRDIM YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM TEDAVİ UYGULANIRKEN.BEN OKADAR KORKAK BİRİYİMKİ KAÇ DEFA DİŞÇİ KOLTUĞUNDAN KAÇMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM KESİNLİKLE AĞRI ACI HİÇBİRŞEY YOK NE O AKŞAM NEDE HERTESİGÜN,VEYA BENDE BİR ANORMALLİK VAR
İmplant olabilir sanırım. Tabi biraz maliyetli.arkadaşlar sol alt arkada üç dişimde yok çekildi ve dolgu vardı düştü şimdi köprüde olmaz diyor doktorlar ben napıcam boşaldı ağzım resmen
evet implant dedi ama ozamanda baya bi yaptırmam gerekicek toplam 4 tane alt tarafa aşır pahalı oda ya başka bişey yapılmaz dimiİmplant olabilir sanırım. Tabi biraz maliyetli.
Evet galiba implanttan başka birşey olmaz. Gerçekten oda çok pahalı. Allah yardımcınız olsun.evet implant dedi ama ozamanda baya bi yaptırmam gerekicek toplam 4 tane alt tarafa aşır pahalı oda ya başka bişey yapılmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?