- 17 Ekim 2015
- 5.456
- 5.311
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben 4 tane yaptırdım. evet sesler ürpertici ama önemli olan onu hissetmemek. 15 dk anca sürüyor. kapatın gözlerinizi burnunuzdan nefes alıp verin sakin olun derim
Valla o kadar içimi rahatlattınız ki anlatamam size. Çoook teşekkür ederim. Millet ne ameliyatlar geçiriyor doğru Böyle kendime güç vereceğim.Kanal tedavisi yaptırmak dolgu kadar kısa sürmüyor haklısın ama şöyle düşün kanal tedavisi yaptırmazsan dişi kökten kaybedersin ve hiç bir diş ana diş gibi sağlam ve rahat olmuyor. Biraz sık dişini. Benim de midem kalkıyordu nerdeyse ama yaptırdım kurtuldum 3 ay önce şimdi rahatım geçer biter sen sakin ol. Millet ne ameliyatlar oluyor canım inan bu kanal tedavisi devede kulak kalır..
Şimdiden geçmiş olsun canımValla o kadar içimi rahatlattınız ki anlatamam size. Çoook teşekkür ederim. Millet ne ameliyatlar geçiriyor doğru Böyle kendime güç vereceğim.
Hahah çok güzel yazmışsınız :) bende persembe gunu dişimi yaptırıcam özel bi polikinikte dolguda olabilirmis kanal tedavide onu dişi açınca görücekmiş doktor benimde mide hassasiyetim var bulantı hapı içmeyi düşünüyorum bi sakıncası varmı diye sorucaktım doktora, siz içtiğinize göre sakıncası olmuyor degil mi?Benim mide hassasiyetim var ciddi anlamda ki yapılacak işlemler icin rapor yazar anestezi altında yaptirabilirisn dedi dış hekimim ... ama asla korku yok sadce midem kaldırmıyor
Gece nöbetci dis hekimine giderim gunduz kesinlikle gitmem
Oranin suyunu icemem
Islemden önce mekani gormem hekim ile sohbet etmem gerek bana güven vermesi lazım espiri yapacak bayan dk kabulum degil ... diplomayı incelerim oda da benden baska hasta olmucak sedye cam tarafında olacak muzik olacak asistan pek başımda durmayacak ben gayet yardımcı olurum hele hortumu ben kontrol edicem . Panoramik röntgeni olack diğer agiz icine takilan kuck röntgeni midem kabul etmiyor çünkü aslında kaprisim korkum yok midem rahat olduğu surece cok rahat islem yapılıyor bana ki gitmeden iki tane ilâç içerim mide bulantisi icin ... aci essigim saglam morfin olmadan ceksin disimi midem bulanmasin yeter ... elimi kaldırınca duracak işaret yapınca devam edecek
Cok mu sey istiyorum bence cok degil
Şartlar el verince camdan bakarim mesela midem aklima gelmez
Ilaci doktor yazdı ben faydasini görüyorum en azında psikoljik olarak ta rahatlatiyor beni ... bu sekilde cok dolgu kanal yaptırım iki implant var ama cesaret yok yarim kalirsa sıkıntı olur dedi hekimHahah çok güzel yazmışsınız :) bende persembe gunu dişimi yaptırıcam özel bi polikinikte dolguda olabilirmis kanal tedavide onu dişi açınca görücekmiş doktor benimde mide hassasiyetim var bulantı hapı içmeyi düşünüyorum bi sakıncası varmı diye sorucaktım doktora, siz içtiğinize göre sakıncası olmuyor degil mi?
Benimde 2 dolgum bi yirmilik dis ameliyatı tecrübem var, ama panik atağımda var aynı zamanda Sanki kalbim duracak gibi hissediyorum işlemde film çekilirken bile doktorun elini sıkıyorum :/ Valla dişte bu kadar düşünüyorum hamile kalırsam doğumda napcam hiç bilmiyorumIlaci doktor yazdı ben faydasini görüyorum en azında psikoljik olarak ta rahatlatiyor beni ... bu sekilde cok dolgu kanal yaptırım iki implant var ama cesaret yok yarim kalirsa sıkıntı olur dedi hekim
Ben gömülü 20 lik çektirdim dikis atılırken midem kotu olunca kalktım ve o halde ekmek istedim ekmek yedim rezillik diz boyu yaaa . Ama islemden korkma o kadar zor olmuyor
Anestezi dediğiniz 2 tane iğne vurulacak onu mu diyorsunuz? Ayrıca ne kadar ben gibi yazmışsınız. O kaprisliyim ki doktoru canından bezdirebiilrim o dereceBenim mide hassasiyetim var ciddi anlamda ki yapılacak işlemler icin rapor yazar anestezi altında yaptirabilirisn dedi dış hekimim ... ama asla korku yok sadce midem kaldırmıyor
Gece nöbetci dis hekimine giderim gunduz kesinlikle gitmem
Oranin suyunu icemem
Islemden önce mekani gormem hekim ile sohbet etmem gerek bana güven vermesi lazım espiri yapacak bayan dk kabulum degil ... diplomayı incelerim oda da benden baska hasta olmucak sedye cam tarafında olacak muzik olacak asistan pek başımda durmayacak ben gayet yardımcı olurum hele hortumu ben kontrol edicem . Panoramik röntgeni olack diğer agiz icine takilan kuck röntgeni midem kabul etmiyor çünkü aslında kaprisim korkum yok midem rahat olduğu surece cok rahat islem yapılıyor bana ki gitmeden iki tane ilâç içerim mide bulantisi icin ... aci essigim saglam morfin olmadan ceksin disimi midem bulanmasin yeter ... elimi kaldırınca duracak işaret yapınca devam edecek
Cok mu sey istiyorum bence cok degil
Şartlar el verince camdan bakarim mesela midem aklima gelmez
Aynen bebeği gelme simdi gelme hazır değilim deyip geri yollarım benBenimde 2 dolgum bi yirmilik dis ameliyatı tecrübem var, ama panik atağımda var aynı zamanda Sanki kalbim duracak gibi hissediyorum işlemde film çekilirken bile doktorun elini sıkıyorum :/ Valla dişte bu kadar düşünüyorum hamile kalırsam doğumda napcam hiç bilmiyorum
Hayir ameliyat ile tum dis işlemi yapilmasi yani . Ozel durumu olan ogurme refleksi olanlae özelikle yine hekim tarafından onayli rapor veriliyor . Heyete giriyorsun ve cikan karara gore narkoz veriliyor tedavi oluyor tum dişler yapılıyor .. ama iki kat fiyat çıkıyor genelde ozelde oluncaAnestezi dediğiniz 2 tane iğne vurulacak onu mu diyorsunuz? Ayrıca ne kadar ben gibi yazmışsınız. O kaprisliyim ki doktoru canından bezdirebiilrim o derece