kan yenıleme(rus takvımı)ve çın takvımını deneyıp tutmayanlar var mı arkdaşlar?

canım oncelıkle allah bagıslasın rusun cıkmadıgı ender ınsanlardan bırısın kan yenılemeyı dogru hespladıgına emınmısın??
Nette otomatik hesaplayıcılar var onunla hesağlattım.İkimizde 81 doğumluyuz.Ben eylül,eşim kasım.Erkek çıkıyordu sonuç hep.Kendim hesaplamayı bilmiyorum çünkü ben.

canım bilmem de ben geçtim onlardan ilk çouğum kız olsun istemiştim.. hep.. nasip oldu allahın izniyle..
dur duayı bulup ekleyeyim hemen
Resulullah buyuruyor:

"Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır. Sonra melek sorar:

"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar."

"Erkeğin suyu beyazdır. kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .

Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur.

Hadis-i şerifte,

"Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur." buyuruldu.

kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.

Erkek Çocuk İstiyenin Duası Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:

"Allahümmec'alnâ min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy'aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden"
Erkek Çocuk Olması İçin Okunacak Dua Mumsema Cima’dan önce ihlâs sûresini okur ve: "Yâ Rabbi, bu cima’dan bana bir oğul ihsân edersen, ismini Muhammed koyacağım" der. Şu duâyı yaparsa, Allahü teâlâ, inşâallah ona erkek çocuğu verir.

Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."

Bu duaları bende duydum.Komşumuzun 4 kızından sonra oldu Muhammed'i.Ama ben (çok sevdiğim halde) O ismi koyamam çocuğuma.Geçmişimdeki birinin adı.Ve eşim bundan rahatsız olacağını söyledi.Ne bi özlem ne bi anı hiçbirşey kalmadı geçmişe karşı.Çocukken bile dua ederdim MUHAMMED isminde bi oğlum olsun diye.O yüzden bunu okuyamıyorum.Söz verip de yapmazsam kaldıramam kendi yanlışımı.Rabbim herkese gönlüne göre evlat versin.Başka dua biliyorsan yazar mısın bana da?Kızımı doğurmadan erkek için dua bulmaya başladım bende garip garip.İkinciyi de beklemeden yapacağız inşallah o yüzden sorayım dedim.Hatta ikiz içinde varsa bildiğiniz dua o daha makbule geçer.Gönlümüzdeki asıl aslan ikiz erkek....

Yok canim daha belli olmadi celiski olsa o zaman hangisine inanacaz yani zaten yuzde 50 ihtimal var bi ucuncu secenek yokki yani sacma bence saglikli olsunsa gerisi bos bi yakinimin 5 tane kizi var ve 6. Ya gebe kaldi esi erkek olana kadar devam demis kadin hic ultrasona bile girmedi supriz olsun diye allahim esirgesin evlerden irak gecen gun dogum yapti ve bebegi yine kiz ve gozleri yok allahtan hayirlisini istemek lazim allahim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi kilsin...
ayyyy allah korusun yaaa o neden test yaptrımamıs tuh tuhhh uzuldum sımdı tabıkı saglıklısı once canım. takvım ısıne gelınce valal anlamadım oyuzden baslık actım herkest frklı oluyor.ınslh saglıklı guzel bebısını kucagına alırsın ya sen cınısyetı nezman ogrenceksın bana yazarmısın buraya merak ederım ben sımdıı

Nette otomatik hesaplayıcılar var onunla hesağlattım.İkimizde 81 doğumluyuz.Ben eylül,eşim kasım.Erkek çıkıyordu sonuç hep.Kendim hesaplamayı bilmiyorum çünkü ben.

Bu duaları bende duydum.Komşumuzun 4 kızından sonra oldu Muhammed'i.Ama ben (çok sevdiğim halde) O ismi koyamam çocuğuma.Geçmişimdeki birinin adı.Ve eşim bundan rahatsız olacağını söyledi.Ne bi özlem ne bi anı hiçbirşey kalmadı geçmişe karşı.Çocukken bile dua ederdim MUHAMMED isminde bi oğlum olsun diye.O yüzden bunu okuyamıyorum.Söz verip de yapmazsam kaldıramam kendi yanlışımı.Rabbim herkese gönlüne göre evlat versin.Başka dua biliyorsan yazar mısın bana da?Kızımı doğurmadan erkek için dua bulmaya başladım bende garip garip.İkinciyi de beklemeden yapacağız inşallah o yüzden sorayım dedim.Hatta ikiz içinde varsa bildiğiniz dua o daha makbule geçer.Gönlümüzdeki asıl aslan ikiz erkek....

kocan rahatısz olursa tabııkı okuma duayı canım.senın bebek kesın kız mı?ben bı hesaplıcam senınkını dur bakyım

ALLAHIM KIZINI HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI PEŞİNEDE HAYIRLI BİR ERKEK EVLAT SAHİMBİ OLMANI NASİP ETSİN canım valla açıkçası bende muhammed koyamam verilen bi söz var babalarımızın adını koyacaz diye .. hep ALLAHIM BİLİYORSUN bizde peygamberimizin isimlerinden ali koyacaz diye dua ediyoruz.. ay keşke ikiz için bi dua bulsam bende yaparım..
ben rastlamadım erkek çocuk için başka duaya.. ama netten bakabilirsin nihat hatipoğlunun videoları var.. orda anlatmış

Son düzenleme:
ıkınızede ıkız erkek versın ınslh yuce rabıım saglıkla kısmetıyle sansıylada dogsun ınslhhh:)))
kızlar ben kacıyorum gorusurz sonra ...

ALLAHIM KIZINI HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI PEŞİNEDE HAYIRLI BİR ERKEK EVLAT SAHİMBİ OLMANI NASİP ETSİN canım valla açıkçası bende muhammed koyamam verilen bi söz var babalarımızın adını koyacaz diye .. hep ALLAHIM BİLİYORSUN bizde peygamberimizin isimlerinden ali koyacaz diye dua ediyoruz.. ay keşke ikiz için bi dua bulsam bende yaparım..
ben rastlamadım erkek çocuk için başka duaya.. ama netten bakabilirsin nihat hatipoğlunun videoları var.. orda anlatmış

Yusuf Suresi çok okunursa erkek olur diye de duydum.Hiç okuyamadım ben maaelsef.Çakşır otu da ikiz olmasına sebep olabiliyormuş.Onu da araştır sende.İnşallah gönlümüze göre olur kuzularımız...

İkimizde 1981.
13 aralık 2012 sat
28 aralık 2012de hamile kaldığımı düşünüyorum.Çünkü 7 ocakta öğrendim.Doktorum daha 10 günlük falan demişti.

canım tam cıktım yazdıgını gorunce tekrar gırıs yaptım erkek gorunuyor canım cınde senın.rus takvımınede bakmak gerek ben bılmıyorum bılen kızlar bı hesaplarsa sevınırım. pekı cınsıyetı kesın mı? 2lı teste ne dedıler

Yusuf Suresi çok okunursa erkek olur diye de duydum.Hiç okuyamadım ben maaelsef.Çakşır otu da ikiz olmasına sebep olabiliyormuş.Onu da araştır sende.İnşallah gönlümüze göre olur kuzularımız...

canım senın rusa gore kız cıkıyor dogru.ama dedıgım gıbı tutmanaynda cok hayırlısını versın rabbım

canım tam cıktım yazdıgını gorunce tekrar gırıs yaptım erkek gorunuyor canım cınde senın.rus takvımınede bakmak gerek ben bılmıyorum bılen kızlar bı hesaplarsa sevınırım. pekı cınsıyetı kesın mı? 2lı teste ne dedıler

%90 dedi doktorum.2li ve 3lü test yaptırmadım ben.

hayırlısı, sağlıklısı neyse o olsun kızlar..

Çin takviminde de,rus takviminde de erkek çıktı bana.Ama kızım oluyor.Çin takvimine bakarken ocak ve şubatta doğduysan çıkan yaşa+2,diğer aylar doğduysan +1 ekliyorsun.Ben 81 eylül doğumluyum.2012de hamile kaldım.28 aralıkta da yumurtladım.2012-1981=31+1=32 aralık ayında erkek olmalıydı takvime göre.Geç döllenme falan da olmadı.Çünkü adetime 5 gün kala öğrendim.

sat aralık 2012 ise çin takvimi KIZ diyor...

http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/ deki çin takvimi programına göre baktım... bence tutmuş... Hayırlısı olsun... Sağlıkla doğsun :))

Son düzenleme:
ayyyy allah korusun yaaa o neden test yaptrımamıs tuh tuhhh uzuldum sımdı tabıkı saglıklısı once canım. takvım ısıne gelınce valal anlamadım oyuzden baslık actım herkest frklı oluyor.ınslh saglıklı guzel bebısını kucagına alırsın ya sen cınısyetı nezman ogrenceksın bana yazarmısın buraya merak ederım ben sımdıı
Saol canim amin cumlemizinyavrusunu saglik ve hayirlisiyla kucagina almasini nasip etsin ...
Randevum 27sinde canim bakalim belli olursa yazarim kizimin taa 20haftada belli oldu bakalim bu sefer ne zaman belli olacakhayirlisi olsun hepimizin hakkinda ne hayirliysa alahim ona kavustursun hepimizi...

Saol canim amin cumlemizinyavrusunu saglik ve hayirlisiyla kucagina almasini nasip etsin ...
Randevum 27sinde canim bakalim belli olursa yazarim kizimin taa 20haftada belli oldu bakalim bu sefer ne zaman belli olacakhayirlisi olsun hepimizin hakkinda ne hayirliysa alahim ona kavustursun hepimizi...

beklıyorum canım yaz mutlaka

haydı hamışler bebegının cınsıyetı bellı olanlar kullandıgınz takvım varmıydı?tuttu mu?yazarmısınız bıze

Back
X