3. Gün embriyosu 8. Gün kan testi negatif yardım kızlar...

Cadiiii03443

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
754
600
53
Selam kızlar...

3. Gün embriyosu 8. Gün kan testi negatif cıkıp test günü pozitif olan var mı...
Konu hakkında bılgı verırseniz cok ama cok sevınırım. 😔🙏

Burdan bi arkadaşında negatifti kan testi aradan 15 yün geçtikten sonra ikizlere hamileydi testte olmamıştı geç tutunmuş demek

12 gün ama ıki gündür yapıştım ben bu siteye. Arastırıyorum o kadar 3 yada 5 gün emb transferı olan bayanların 8. Günde düşük bile olsa bir deger almıslar.... Bende 0.1 😢😢😢 hoc mi ihtimal yok... 😢😢

Kımsenin başından boyle bi durum gecmedi mi 😔
Demekki 8 de negatif olan sonra da negayıf oluyor... Ötesi mıcizeye giriyor heralde 😔

Tskler verılen cvplar ıcın arkadaslar cok sağolun. 🙏 rabbım kucaklarınızı boş bırakmasın insallah 🌸🙏

Kımsenin başından boyle bi durum gecmedi mi 😔
Demekki 8 de negatif olan sonra da negayıf oluyor... Ötesi mıcizeye giriyor heralde 😔

Tskler verılen cvplar ıcın arkadaslar cok sağolun. 🙏 rabbım kucaklarınızı boş bırakmasın insallah 🌸🙏
Benimde bir negatif tüp bebek deneyimim oldu fakat tanıdığım birinin kaçıncı gündü emin değilim 10. Gün olabilir testte çift çizgi çıktı ertesi gün kan vermişti kanda da çıkmıştı doktoru geç yerleşmiş gibi birşey demişti herşey nasip tabi 12. Günü yine testinizi verin hayırlısı Allahtan

Back
X