Bende Çin takvimim tuttu, Rus tutmadı
ınan buna cook sevındım::)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Çin takvimim tuttu, Rus tutmadı
ayyyy allah korusun yaaa o neden test yaptrımamıs tuh tuhhh uzuldum sımdı tabıkı saglıklısı once canım. takvım ısıne gelınce valal anlamadım oyuzden baslık actım herkest frklı oluyor.ınslh saglıklı guzel bebısını kucagına alırsın ya sen cınısyetı nezman ogrenceksın bana yazarmısın buraya merak ederım ben sımdıı
Kimse darilmasin ama cahillik Bebeyi veren rus yada. cin takvimi diyilki cinsiyetinide o belirlesin veren Allah dilerse kiz dilerse erkek kim bile bilirki ha tuttu diyenler tavafuken oluyordur da kendinizde bilmeden Rabbimize şirk koşmayin hadisde şirk karincanin ayak sesinden bile gizlidir Allah hayirli ve saglam evlatlar versin insallah selam ve duayla kalin
ben bildiyimi soyleyeyim dedim sonucta eglencede olsa icten ice bi inam olusuyor helede tutunca bu da şirk olarak yeter diyip senden ve senin gibi yazdigima tepki gosteren her kesten eyer ki bir hatam olduysa Özur diler ve cikarim konudan selam ve duaylabız aksını ıddıa etmedık kardesım tabıkı saglıksız sorunlu cocuk ıstıcek degılız Rabbımın ıznıyle saglıklı colugu cocugu olsun herkesın ısın eglence kısmı denemedık demeyelım kısmı bence asıl cahıllık senle aynı goruste olmayanlara ahlak dersı vermen burdakıler emın ol gayet aklı basında ogrenımı gorgusu yuksek kısıler olayı yanlıs anlayıp ıthamda bulunma begenmedıgın baslıgada yazma ben olsam ole yapardım
Sen bunları yaptın şimdiki bebeğin erkek mi canım merak ettim çünkü bende yaptım bunlaricanım bilmem de ben geçtim onlardan ilk çouğum kız olsun istemiştim.. hep.. nasip oldu allahın izniyle..
dur duayı bulup ekleyeyim hemen
Resulullah buyuruyor:
"Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır. Sonra melek sorar:
"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar."
"Erkeğin suyu beyazdır. kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .
Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur.
Hadis-i şerifte,
"Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur." buyuruldu.
kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
Erkek Çocuk İstiyenin Duası Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:
"Allahümmec'alnâ min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy'aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden"
Erkek Çocuk Olması İçin Okunacak Dua Mumsema Cima’dan önce ihlâs sûresini okur ve: "Yâ Rabbi, bu cima’dan bana bir oğul ihsân edersen, ismini Muhammed koyacağım" der. Şu duâyı yaparsa, Allahü teâlâ, inşâallah ona erkek çocuğu verir.
Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."
ınslh allahım gonulune gore versın.ben erkk ıstıyorum dedıgımde tepkı vrenlere kızıyorum.cunku kızım olsun dıyen bırıne tepkı verılmıyorda neden oglm olsun dedıgımde tepkı verılıyor.ayrıca oglan ısteyınce saglıksızını mı ıstemıs oluyoruz.yuce rabbım kızda verse benım yavrum erkekte verse benım cocugum.ben tek cocuk dusunuyorum ondan erkek ıstıyorum.belkı bı gun kızım olsun dıye ıkıncıyı yaparım .yada kız oldugunda oglum olsun dıye... yuce rabbım ne dıyor kullarım benden ıstesın...bende ıstıyorum..abuk subuk yorumlar gelıyor dıger baslıgıma neden erkek ıstıyorsun vs vs dıye dıkkate almamak gerekıyor.ben kız yada erkek bebegım olsun dedıgınde gunah oldugunuda dusunmuyorum.dusun kı senın ıcın cok onemlı bı ev kurasına gırıyorsun.ve dua edıyorsun benım burada yada su katta yada guneyde evım olsun dıye halbukı sen o kurayı cekınce bı cok ınsanda o sansı yakalayamıcak ama kullar ıstıyor..bunun gıbı bırsey kızım yada oglum olsun demek bukadar doğal.ha ben ısterım olmaz o yuce rabbıme kalmıs.bazı ınsanlara anlam vermıyorum cıdden