- 9 Şubat 2024
- 5
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi myflowerbear
-
Bende kan verirken canimi veriyor gibi oluyorum amaaa... HamileyimKızlar merhaba, ben 26 yaşında genç bir kadınım. Botox, dudak dolgusu vs. yaptırabiliyorum fakat iğne ve kan vermekten ölümüne korkuyorum. Bu seneye kadar botox ve dolgu da yaptıramıyordum bir cesaret denedim ve devamı geldi. Şimdi hormonlarıma baktırmak istiyorum ama kan vermekten korkuyorum bunu nasıl aşabilirim?
MaşAllah deyin valla en son 8 yaşında kan vermiştim o da hayatımda 1 olduHiç kan vermeden mi geldiniz bu yaşa, tebrik ederim, hemşire kan alırken tam terse bakın geçin
MaşallahMaşAllah deyin valla en son 8 yaşında kan vermiştim o da hayatımda 1 olduAğrısı vs. oluyor mu?
Hemşireye kan vermekten korktuğumu söylemek bana iyi geliyor. Bazı hemşireler sağolsun rahatlatmak için elinden geleni yapıyorlar. Sohbet açmak gibi, nefes al demek gibi.Kızlar merhaba, ben 26 yaşında genç bir kadınım. Botox, dudak dolgusu vs. yaptırabiliyorum fakat iğne ve kan vermekten ölümüne korkuyorum. Bu seneye kadar botox ve dolgu da yaptıramıyordum bir cesaret denedim ve devamı geldi. Şimdi hormonlarıma baktırmak istiyorum ama kan vermekten korkuyorum bunu nasıl aşabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?