• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan verirken..

Ne güzel çok şanslısın sana imrendim inan :KK43: ben hamile kalabilmek için 7 aydır toplam 40 kez filan kan verdim, 2 güne bi hormonlarımı ölçüyolar. Bi ara damarından kan gelmedi, aşırı kan vermekten hücre damar hırpalanmış :'( morlukları görsen bile bayilabilirsin

Canım benim kıyamam :( İnşAllah rabbim kısa zaman da sana da nasip eder, gönlüne göre verir..Bende 4,buçuk yıl kadar bekledim rabbim nasip etti.isteyen dileyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim.

Canım benim kıyamam :KK43: İnşAllah rabbim kısa zaman da sana da nasip eder, gönlüne göre verir..Bende 4,buçuk yıl kadar bekledim rabbim nasip etti.isteyen dileyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim.
Amin canım inşallah sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin sabrının ödülünü almışsın. Kan verdiginde tam iğne girerken derin bir nefes al, hissetmezsin canim

Yanınıza bisküvi ve meyvesuyu gibi bir şeyler alın. Kan alınırken bakmayın. Kan verdikten sonra hemen ayaklanmayın, biraz bekleyip bir meyvesuyu için

Bende kimyasal gebelik geçirdim kimse benden genetik test istememişti
İnanılır gibi değil! Kimyasal gebelik tehlikeli ve tamamen genetiğin bakması gereken bir konu. Bazı hastaneler çok umursamaz. İnfertilite durumunda bile karı koca genetik testine sokuyorlar pahalı tabii

Öncelikle çok geçmiş olsun...

Genetik test yaptırmadım ama başka sağlık sorunları yüzünden 8tüp kan verip ertesi gün gidip yine aynı koldan 3 tüp daha kan vermiştim (diğer koldan damar bulamayıp, delik deşik edip sonra kan alınmış koldan aldılar). Aynı gün vermeyi tercih ederdim.

Aklınıza daha kötü hastalıkları getirin bence direnlerle, kalıcı damar yollarıyla yaşayan insanları düşünün. Küçücük bebeklere ne testler yapıyorlar. Güçlü olmaya çalışın.

İnanılır gibi değil! Kimyasal gebelik tehlikeli ve tamamen genetiğin bakması gereken bir konu. Bazı hastaneler çok umursamaz. İnfertilite durumunda bile karı koca genetik testine sokuyorlar pahalı tabii
Çocuk dışında bir sorun teşkil etmiyor değilmi gercekten bilmediğim için sorıyorum benim iki çocuğum var

Çocuk dışında bir sorun teşkil etmiyor değilmi gercekten bilmediğim için sorıyorum benim iki çocuğum var
Allah bağışlasın. Gebeliklerinizde bakmayıp sizi biraz riske atmışlar, şimdi doktorlar hep pimpirikli. Sizinkiler sağlıkla doğduklarına göre sorun yokmuş maşallah diyelim. Kimyasal gebeliğin bir sebebi yumurta kalitesinin düşük olması, döllense bile tutunamamasi diye biliyorum ve malesef bunun çaresi yok. O yüzden kromozom taraması yapip yumurtanın neden kalitesiz olduğunu arastiriyorlar.

Back
X