Kan verdim ve evde test yaptim

simge43

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
832
127
23
36
Kizlar adetime 4 gun kaldi bugun randevum vardi kadin dogumda 2 kere yumrtlama günlerinde şüpheli iliski yasadim 7.6.5. Gun kala t e st yaptim cikmadi negatifti bugun 2 gibu kan verdim sonuc cikmadi 4 te doktorun yanina ciktim hastanede bile cikmamis dedi test aldim eve gelirken hemen yapar yapmaz silik cizgi cikti var mi yok mu mearakta kaldim kan ne zman e nabiza geçer heyacanla bekliyorum

Eklentiler

• 1000145006.webp
    1000145006.webp
    5 KB · Görüntüleme: 126
  • 1000145013.webp
    1000145013.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 122
  • 1000145010.webp
    1000145010.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 121
  • 1000145008.webp
    1000145008.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 124
Kan şimdiye geçmesi lazımdı e nabıza en doğru sonucu öyle öğrenirsiniz

Testler iki saattte çıkıyor nasıl çıkamamış bu kadar saat ilginç, hayırlısı olsun, kan çıkmadan kesin diyemeyiz malesef, bıraz sabır

Testler iki saattte çıkıyor nasıl çıkamamış bu kadar saat ilginç, hayırlısı olsun, kan çıkmadan kesin diyemeyiz malesef, bıraz sabır
Valla bilmiyirum 2 ye gelirken aldilar kani 4 u biraz gecince doktora ciktim daha cikmamis dedi sonuc

Oyle bir yer yok kendi sayfasida e nabiza yonlendiriyor
Öyle biyer yok derken misal Ankara şehir hastahanesiyse şehir hastahanesinin internet sitesine girip tahlil sonuçlarına bakıyorsunuz. E nabızdan daha erken oraya düşüyor kendi yaptığım şeyleri söylüyorum. Yanlış yerden mi baktınız acaba

Son düzenleme:
Kizlar adetime 4 gun kaldi bugun randevum vardi kadin dogumda 2 kere yumrtlama günlerinde şüpheli iliski yasadim 7.6.5. Gun kala t e st yaptim cikmadi negatifti bugun 2 gibu kan verdim sonuc cikmadi 4 te doktorun yanina ciktim hastanede bile cikmamis dedi test aldim eve gelirken hemen yapar yapmaz silik cizgi cikti var mi yok mu mearakta kaldim kan ne zman e nabiza geçer heyacanla bekliyorum
Var gibi duruyor canım

Öyle biyer yok derken misal Ankara şehir hastahanesiyse şehir hastahanesinin internet sitesine girip tahlil sonuçlarına bakıyorsunuz. E nabızdan daha erken oraya düşüyor kendi yaptığım şeyleri söylüyorum. Yanlış yerden mi baktınız acaba
Yani sitesi e nabiza yönlendiriyor yazmak istedim kendi sitesinde yazinca hizli yanlis oluyor kusura bakmayin buldum ama sonra dediginiz yeri yok en son 20 subattaki tahlili gösteriyor cikmamis sonuc kanlari unuttular herhal

Yani sitesi e nabiza yönlendiriyor yazmak istedim kendi sitesinde yazinca hizli yanlis oluyor kusura bakmayin buldum ama sonra dediginiz yeri yok en son 20 subattaki tahlili gösteriyor cikmamis sonuc kanlari unuttular herhal
Ay böyle zamanlarda hep bi aksilik oluyor dört gözle bekliyoruz ya. Ama hastahanede şimdiye çoktan çıkması lazımdı ya başka tahliller de mi yapmıştı ondan mı uzun sürdü acaba. Bide o kısım da bugünün tarihi hiç mi yok sonuç bekliyor falan yazan

Hic yok en son subatta vermisim kan o var bnden sadece beta aldi tek tüp evwt ya heyecanla bekliyirum ya ondan aksilik bir de doktor yanima gel dedi cikinca hastanede bekledim cikmadi hic sonuc

Hic yok en son subatta vermisim kan o var bnden sadece beta aldi tek tüp evwt ya heyecanla bekliyirum ya ondan aksilik bir de doktor yanima gel dedi cikinca hastanede bekledim cikmadi hic sonuc
Neyse vardır bunda da bi hayır diyelim inşallah pozitif haberlerle gelirsiniz

Sonucunuz cikti mi acaba

Barkod istemek daha iyi böyle durumlarda. Ben geçen hafta kan vermiştim bir hafta sonra e nabiza düştü kadın doğumdaydi..kani sağlık ocağında verip barkod almak en güzeli.. kadın dogumsa verdiğin yer doktora gitmen gerekiyor yoksa gözükmez yaşadım böyle durumu çünkü

sonucunuz nedir

Back
X