Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çıkar canım Rabbim nasip etsin inşallahKızlar testi yaptm bu ikici testim hemen kan verdm sonucu bekliyorm dua edin
İnşallah çıkar kuzum testin markası ne ?Kızlar testi yaptm bu ikici testim hemen kan verdm sonucu bekliyorm dua edin
Days comfort canmİnşallah çıkar kuzum testin markası ne ?
Kan sonucun çıkar çıkmaz banada haber verrr teşkkr ederim cvp verdiğin içinDays comfort canm
Tamamdır yarım saate çıkar inşallah :)Kan sonucun çıkar çıkmaz banada haber verrr teşkkr ederim cvp verdiğin için
10unda olmam lazımdı olmadım test yaptm çıktı umarm yanıltmaz :)Gecikmeden sonra mı yaptınız baya kırmızı çizgi
Sonucunuz cıktımı:)10unda olmam lazımdı olmadım test yaptm çıktı umarm yanıltmaz :)
346 çıktı cnm :)Haber bekliyorum merak ettim bende:)
Hemen hemen 5. Haftaya giriyosunuz son adet tarihiniz nedir346 çıktı kaç günlük oluyor :)
Yaa çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) 3 haftalık oluyor galiba :) minik civcivin hayırlı olsun346 çıktı cnm :)
346 çıktı canım :)Haber bekliyorum merak ettim bende:)
Hayırlı olsun346 çıktı cnm :)
5-426 arası 4 haftalık diye biliyorumYaa çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) 3 haftalık oluyor galiba :) minik civcivin hayırlı olsun