- 23 Haziran 2024
- 1.807
- 536
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok sevindimm gözün aydınBenimde Ovulasyonum böyleydi kan verdim bugün 38 çıktı
Devlette verdim bir buçuk saatte çıktı ama düşük benim değerim inşallah yükselir ağrım da var adet olcak gibiAyyy çok sevindimm gözün aydınbende kan verdim ama daha sonuç bekliyorum özelde mi verdin sen
![]()
İnşallah yükselir canım stres yapma. Büyük ihtimalle benimki 5-6 gibi belli olur geçen aydan biliyorum.. ağrın normal bence benimde var kasık ağrılarım ve kaç kez öyle kramp girdi ki nefesim kesilecek gibiydi.Devlette verdim bir buçuk saatte çıktı ama düşük benim değerim inşallah yükselir ağrım da var adet olcak gibi
SüperEki Görüntüle 3565797
Böyleydi testlerim
Korkuyorum valla regl olcak gibiyim her an normaldir inşallahİnşallah yükselir canım stres yapma. Büyük ihtimalle benimki 5-6 gibi belli olur geçen aydan biliyorum.. ağrın normal bence benimde var kasık ağrılarım ve kaç kez öyle kramp girdi ki nefesim kesilecek gibiydi.
Evet bende o kadar test yaptım kan testi de verdim 4 gün önce 3 dü 38 olmuşSüperinşallah beta değerinde yükselir sağlıklı bir şekilde. Darisida bana olsun
ben 5 test yaptım hepsi pozitif gormussindir hepsini paylaştım paylasmadigimda vardir
Gebelik belirtileri ile regl belirtileri aynı diyolar ya takılma dikkatli hareket et yeterli.Korkuyorum valla regl olcak gibiyim her an normaldir inşallah![]()
Erken vermiştin sen galiba. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti seninEvet bende o kadar test yaptım kan testi de verdim 4 gün önce 3 dü 38 olmuş![]()
Hadi inşallah güzel sonuçlar gelecek canım inanıyorumSonucu beklerken de ovulasyon testi yaptım...Onunla gebelik öğrenenler çok var deniliyor. Adetime en fazla 3 gün falan vardır. Gebelik testlerinde pozitif ama ikna olamıyorum kan sonucu çıksa da bir rahatlasam![]()
İnşallah balım inşallah rabbim yasatsin hepimize anneliğiHadi inşallah güzel sonuçlar gelecek canım inanıyorum![]()
Amin canımmİnşallah balım inşallah rabbim yasatsin hepimize anneliği![]()
İnşallah ayy o kadar heycan bastı ki birden beniAmin canımmgüzel haberlerini bekliyorum
Kafanı dağıtmaya çalış canım kendini yormadan biraz iş güç yap yoksa zaman zor geçerİnşallah ayy o kadar heycan bastı ki birden benirabbim inşallah nasip eder
10 marttı yumurtlama yumurtlamaya göre düşük değerim maalesef artar inşallahErken vermiştin sen galiba. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti senin
Uyumayi planliyodum uykum var ama yatamiyorumKafanı dağıtmaya çalış canım kendini yormadan biraz iş güç yap yoksa zaman zor geçer![]()
Ee benimle ayniymissin bak benim 9-10 martti. İki gün yumurtlamam oldu 11inde çatladı. Bekle bakalım canım geç döllenme olmuştur belki o yüzden de değer budur10 marttı yumurtlama yumurtlamaya göre düşük değerim maalesef artar inşallah
Dikkat et kendine balım öğreneceğiz inşallah az kaldı sakin ol aç bir dizi izleUyumayi planliyodum uykum var ama yatamiyorumher hareketimden de korkuyorum ben biraz dikkatsizim iş konusunda anı hareketlerim çoktur