Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
1.807
536
38
Sonucu beklerken de ovulasyon testi yaptım...Onunla gebelik öğrenenler çok var deniliyor. Adetime en fazla 3 gün falan vardır. Gebelik testleride pozitif ama ikna olamıyorum kan sonucu çıksa da bir rahatlasam 😓

Eklentiler

• 1000040659.webp
    1000040659.webp
    26 KB · Görüntüleme: 372
Son düzenleme:
Devlette verdim bir buçuk saatte çıktı ama düşük benim değerim inşallah yükselir ağrım da var adet olcak gibi
İnşallah yükselir canım stres yapma. Büyük ihtimalle benimki 5-6 gibi belli olur geçen aydan biliyorum.. ağrın normal bence benimde var kasık ağrılarım ve kaç kez öyle kramp girdi ki nefesim kesilecek gibiydi.

İnşallah yükselir canım stres yapma. Büyük ihtimalle benimki 5-6 gibi belli olur geçen aydan biliyorum.. ağrın normal bence benimde var kasık ağrılarım ve kaç kez öyle kramp girdi ki nefesim kesilecek gibiydi.
Korkuyorum valla regl olcak gibiyim her an normaldir inşallah 🥹

Süper ✨ inşallah beta değerinde yükselir sağlıklı bir şekilde. Darisida bana olsun 🥲 ben 5 test yaptım hepsi pozitif gormussindir hepsini paylaştım paylasmadigimda vardir
Evet bende o kadar test yaptım kan testi de verdim 4 gün önce 3 dü 38 olmuş 🥹

Sonucu beklerken de ovulasyon testi yaptım...Onunla gebelik öğrenenler çok var deniliyor. Adetime en fazla 3 gün falan vardır. Gebelik testlerinde pozitif ama ikna olamıyorum kan sonucu çıksa da bir rahatlasam 😓
Hadi inşallah güzel sonuçlar gelecek canım inanıyorum 😊

Kafanı dağıtmaya çalış canım kendini yormadan biraz iş güç yap yoksa zaman zor geçer 😊
Uyumayi planliyodum uykum var ama yatamiyorum 🙈 her hareketimden de korkuyorum ben biraz dikkatsizim iş konusunda anı hareketlerim çoktur

10 marttı yumurtlama yumurtlamaya göre düşük değerim maalesef artar inşallah
Ee benimle ayniymissin bak benim 9-10 martti. İki gün yumurtlamam oldu 11inde çatladı. Bekle bakalım canım geç döllenme olmuştur belki o yüzden de değer budur🥲

Back
X