- 6 Eylül 2024
- 30
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi zorunlualandemek
-
İlişki gecesi oldum bi sonraki ay da bi hafta gecikmeli oldum şimdikine daha var 10 gün falan nedenCanim ilişki üzerinden 2 ay geçmiş adet olmadın mi
Canım kan sonucun negatif ki zaten ilişki sonrası adet olmuşsun nasıl gebelik şüphen olabilir kiİlişki gecesi oldum bi sonraki ay da bi hafta gecikmeli oldum şimdikine daha var 10 gün falan neden
Ya bekarım bakireyim sürtünme oldu erkek arkadaşımın zevk suyundan şüphelendik penis vajina teması hiç olmadı elinde olabilir diye şüphelendik eliyle bana mastürbasyon ysptı beni boşalttı bundan 3-4 saat sonra adet oldum strip test yaptım o da negatif çıktı ama bi türlü içim rahat etmiyor beklenen adet gününde pozitifleşebilir dedilerCanım kan sonucun negatif ki zaten ilişki sonrası adet olmuşsun nasıl gebelik şüphen olabilir ki
Ee pozitifleşmemiş işte hala neYa bekarım bakireyim sürtünme oldu erkek arkadaşımın zevk suyundan şüphelendik penis vajina teması hiç olmadı elinde olabilir diye şüphelendik eliyle bana mastürbasyon ysptı beni boşalttı bundan 3-4 saat sonra adet oldum strip test yaptım o da negatif çıktı ama bi türlü içim rahat etmiyor beklenen adet gününde pozitifleşebilir dediler
Korunmasi ilişki üzerinden 2 ay gecti diyinceİlişki gecesi oldum bi sonraki ay da bi hafta gecikmeli oldum şimdikine daha var 10 gün falan neden
Bi yıkarda Anlattığım şekilde oldu ne düşünüyorsunhzKorunmasi ilişki üzerinden 2 ay gecti diyince
Daha adet günüme 10 gün var işte napmam gerek bidaha mı kan vermem lazım yoksa artık rahatlamalı mıyımEe pozitifleşmemiş işte hala ne
İyi de ilişkinin üstünden 2 ay geçmiş. Adet günü pozitife dönebilir demek her ay adet günü kan testi verin demek değilDaha adet günüme 10 gün var işte napmam gerek bidaha mı kan vermem lazım yoksa artık rahatlamalı mıyım
Eğer gebe olsaydın kanda hemen 15 20 günde belli olur bosuna kafanda kurma hamile değilsin kanda zaten negatif çıkmış. Birde korkuyosaniz yapmayın şu işleri yaDaha adet günüme 10 gün var işte napmam gerek bidaha mı kan vermem lazım yoksa artık rahatlamalı mıyım
Hamile değilsin canım merak etme. Düşündüğün gibi olmuyor hamilelik işi tekrar test vermene gerekArkadaşlar adet düzensizliği için kan verdim ama bileniniz vardır belki gebelik şüphem vardı çokça kez soru sordum burdan beta hcg <2.30 yazıyor kesin negatif mi demek bu nolur bilen yardımcı olsun ilişki üstünden 57 gün geçti ama bazı yorumlar da bu değer yüksek işte sonradan yükselir gibi şeyler okudum adet gününde veya adet gecikince verilmeli gibi şeyler okudum benim beklenen adet gününe 10 gün var sonucu etkiler mi acaba son olarak antibiyotik falan kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu için bu sonucu etkiler mi gerçekten doğruyu bilen Allah rızası için yardımcı olabilir mi yalvarıyorum
Ne demek peki yemin ederim anlamadım yanlış anlamayınİyi de ilişkinin üstünden 2 ay geçmiş. Adet günü pozitife dönebilir demek her ay adet günü kan testi verin demek değil
Gerek yok mı dicektiniz acabaHamile değilsin canım merak etme. Düşündüğün gibi olmuyor hamilelik işi tekrar test vermene gerek
İlişki yaşadıktan sonra adet olana kadar pozitife dönebilir demek. Siz zaten olmuşsunuzNe demek peki yemin ederim anlamadım yanlış anlamayın
Evet gerek yok demek istedimGerek yok mı dicektiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?