• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan ve idrar testi negatif adet olmadım 😣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tubaElifvrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
2
0
1
33
Merhaba bayanlar son adet tarihim 25 haziran 2 gün önce doktora gittim kan ve idrar testinde sonuc negatifti ultrasynlada bakıttm doktor gebelk yok dedi ama ben hala adet olmadm sürekli kasık ve bel ağrım oluyor adet olacakmışm gibi ama bi türlü olamıyorm sizdede böyle oldumu hiç sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı yoksa gecikmem baya oldu gebelk olsa tahlillerde çıkarmıydı ??

Merhaba bayanlar son adet tarihim 25 haziran 2 gün önce doktora gittim kan ve idrar testinde sonuc negatifti ultrasynlada bakıttm doktor gebelk yok dedi ama ben hala adet olmadm sürekli kasık ve bel ağrım oluyor adet olacakmışm gibi ama bi türlü olamıyorm sizdede böyle oldumu hiç sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı yoksa gecikmem baya oldu gebelk olsa tahlillerde çıkarmıydı ??
Aynı sorun bende de var canım iki ay oluyor adet olmadım ağrım var idarim köyü ama akıntı beya sarı sanırım geç dollenme ya da hormonal farkliliklar

Back