kan uyuşmazlığı

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
arkadaşlar ben 7 aylık hamileyim hiç bir sorunum yok yanlızca kan gurubu konusuna takıldım benim kan gurubum ABrh(+) eşimin Brh(-) bilgisi olan varmı:uhm: şeker yüklemesindede açlık 93 tokluk 145 çıktı tekrar yapılıcak doktorla randevum pazartesi cevaplarsanız çok sevinirim allah herkezin yardımcısı olsun:Saruboceq:

şimdi kan gruplarınız farklı oldugunu doktoruna söylemedinmi ki zaten onun osrması lazım sizin ve eşinizin kan grubunu
yanılmıyosam dogumdan 72 saat sonra bir iğne yapıyolar birde
anneninkimi babanınnkimi birininki - olursa bebeğin kanını değişiyolar ama tam bilmiyorum yanlış bilgi vermiyeyim doktorunla görüş en sağlıklı bilgiyi o vericektir sana

şekere gelince açlık normal ama tokluk biraz yüksek sanırım yine doktorun sana bu konu hakkında bilgi vericektir

canım kan uyuşmazlığı sadece bayanın kan grubunun (-) olması durumunda söz konusudur.sizde kan uyuşmazlığı yok yani.
şekerinde sınırda cıkmıs muhtemelen 100 gr'lıkta sorun cıkmaz merak etme.daha önceki yediklerinden dolayı olabiliyormus anlık yükselme.

arkadaşlar ben 7 aylık hamileyim hiç bir sorunum yok yanlızca kan gurubu konusuna takıldım benim kan gurubum ABrh(+) eşimin Brh(-) bilgisi olan varmı:uhm: şeker yüklemesindede açlık 93 tokluk 145 çıktı tekrar yapılıcak doktorla randevum pazartesi cevaplarsanız çok sevinirim allah herkezin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Kan uyuşmazlığı annenin kanının - olduğu durumlarda olur.Yani sizde kan uyuşmazlığı yok.Şekere gelince bir iki gün tatlı ve hamurişinden uzak dur sonra 100lük testi yaptır.Muhtemelen çıkmayacaktır.Benim de 152 çıkmıştı 100lükte sınıdan 25 daha düşüktü sonuçlar.Hiç canını sıkma

bizde kan uyuşmazlığı var benim kanım A(-) eşiminki B(+) doğumdan sonra bebeğin kanı (+) olursa iğne yapıcaklar..allah yardım etsin

X