- Konu Sahibi esraylmz03
-
Evet daha değer 600 olmuştu ve düşmeye başlamıştı sanırım o yüzden bişey demedi niyeyse strese girdim birdenBizde de kan uyusmazligi var ve ben de kimyasal gebelik gecirdim,ikinci gebeligimde bir sorun olmadi cok sukur,igne yapilmamisti ilk gebelikten sonra..kimyasal gebelik cok erken safhalarda oluyor yani daha bebek olusmadigi icin sanirim igneye gerek yok doktorum oyle demisti..Icinizi ferah tutun
Aynen benim anne babamda da varmış ve ben 2.cocugum.bundan uzun yıllar önce iğne falan da yokmuş,benim kanım değişmiş.cok şükür bi sıkıntı olmamis.artik anti d iğnesi ile cozuyorlar.Benim annem ve babamda da varmış bu sorun.Annem negatif babam pozitif.Yıllar önce ilk ben doğmusum ve pozitif oldugum icin sorun olmamis ama sorun olma ihtimaline karşın bir devlet hastanesine yatirilmiş annem.Ikinci ve üçüncü cocuklarinda da aynı şekilde devlet hastanesine yatirılmis ve onlar negatifler.Annemler yillar önce bunu halletmisler şimdi sağlık alanında pek cok gelismeler olmusken bence korkmayın.Doktorunuzla gerekeni yaparak sorun olmasini engelleyebilirsiniz.
Sizin ilk kardesiniz de sorun olmus mu peki ilkler de sıkıntı olmuyormuş diye biliyorum ben ilkim ve pozitifim sorun cikmamisAynen benim anne babamda da varmış ve ben 2.cocugum.bundan uzun yıllar önce iğne falan da yokmuş,benim kanım değişmiş.cok şükür bi sıkıntı olmamis.artik anti d iğnesi ile cozuyorlar.
Hayır ilk çocukta zaten sıkıntı olmuyomus, ikinci çocukta risk varmış.cok şükür ikimizde sağlıklıyiz...Sizin ilk kardesiniz de sorun olmus mu peki ilkler de sıkıntı olmuyormuş diye biliyorum ben ilkim ve pozitifim sorun cikmamis
Şu an hamile değilim canım bi tane kimyasal gebelik geçirdim sadece o kadarBizde de kan uyuşmazlığı var ve kanama olmadığı sürece iğnesini yapmıyor doktorum. Zaten ict testi yaptık bebekle benim kanım uyuyor. Eğer endişeleniyorsanız bu testi yaptırabilirsiniz.
Umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. Hamile kalınca indirect coombs testi yapın derim.Şu an hamile değilim canım bi tane kimyasal gebelik geçirdim sadece o kadar
Umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. Hamile kalınca indirect coombs testi yapın derim.[/QUOTEtamm canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?