Kan uyusmazligindan oldu demedim zaten ama ikinci bebekte kan uyusmazligi risk taşıyo ilk bebege bişey yapmaSa bile o igneleri vurdurtmazsan ikincide sorun olusuyoKan uyuşmazlığından düşük olmaz, pıhtılaşma olabilir bebekte kromozom bozukluğu olabilir
Bende 6 haftada vurdurdum benden kan geldiği için vurmuslardiBebek tutunmasi için progestan hap isteyin günde 2yada 3defa için.7haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmustu
Yani ben ikinci gebeligimde her hastaneye gittiğimde kan uyusmazligimi söylememmi lazım 28 inci haftada ve bebek dogdugunda vuruyolar diye biliyorumBenim öyleydi ikinciyi doğurdum çok şükür Rabbim size de versin inşallah size vurduklarını iğne 2.hamilelik için koruyor kürtajdan sonra vurmuşlardi bana 2.gebeliğimde doktor her ay kan uyusmazligimdan bebek etkilenmiş mi diye bakmıştı 7.ayimda bebek etkilenmedigi halde ignemi vurdurmustu doktor
Kontrolünde olduğunuz doktor bilir zaten 7.ayda vurmuştu benim doktorumYani ben ikinci gebeligimde her hastaneye gittiğimde kan uyusmazligimi söylememmi lazım 28 inci haftada ve bebek dogdugunda vuruyolar diye biliyorum
Tamam canm teşekkür ederimKontrolünde olduğunuz doktor bilir zaten 7.ayda vurmuştu benim doktorum
Hamileliğin 7.ayinda yapılıyor iğne, o haftaya kadar da herhangi bi kanama olursa doktorlar genelde yaptırıyor,Kan uyusmazligindan oldu demedim zaten ama ikinci bebekte kan uyusmazligi risk taşıyo ilk bebege bişey yapmaSa bile o igneleri vurdurtmazsan ikincide sorun olusuyo
Aynen bende kanama olduğu için yaptılarHamileliğin 7.ayinda yapılıyor iğne, o haftaya kadar da herhangi bi kanama olursa doktorlar genelde yaptırıyor,