Kan uyuşmazlığı ignesi

melekmek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
359
61
21
Ben 1 ay önce düşük yasadm arkadaşlar bizde kan uyusmazligi var ilk gebeligimdi benden kahverengi leke geldi doktorlar düsuk tehdidi olarak saydılar ve 6 haftalikken kan uyuşmazlığı iğnesi vurdular tabi bı ise yaramadi o gün bebegimi kaybettim doktor bu seni 4 ay korur dedi ben tekrar hamile kaldığında bu iğneyi ne zaman vurunucam ve kan uyusmazligindan dolayı ilk gebeligi düşük olup ikinci bebegini sagliklica kucagina alan varmı yardimci olun lütfen

Benim öyleydi ikinciyi doğurdum çok şükür Rabbim size de versin inşallah size vurduklarını iğne 2.hamilelik için koruyor kürtajdan sonra vurmuşlardi bana 2.gebeliğimde doktor her ay kan uyusmazligimdan bebek etkilenmiş mi diye bakmıştı 7.ayimda bebek etkilenmedigi halde ignemi vurdurmustu doktor

Bebek tutunmasi için progestan hap isteyin günde 2yada 3defa için.7haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmustum.

Kan uyuşmazlığından düşük olmaz, pıhtılaşma olabilir bebekte kromozom bozukluğu olabilir

Kan uyuşmazlığından düşük olmaz, pıhtılaşma olabilir bebekte kromozom bozukluğu olabilir
Kan uyusmazligindan oldu demedim zaten ama ikinci bebekte kan uyusmazligi risk taşıyo ilk bebege bişey yapmaSa bile o igneleri vurdurtmazsan ikincide sorun olusuyo

Benim öyleydi ikinciyi doğurdum çok şükür Rabbim size de versin inşallah size vurduklarını iğne 2.hamilelik için koruyor kürtajdan sonra vurmuşlardi bana 2.gebeliğimde doktor her ay kan uyusmazligimdan bebek etkilenmiş mi diye bakmıştı 7.ayimda bebek etkilenmedigi halde ignemi vurdurmustu doktor
Yani ben ikinci gebeligimde her hastaneye gittiğimde kan uyusmazligimi söylememmi lazım 28 inci haftada ve bebek dogdugunda vuruyolar diye biliyorum

Kan uyusmazligindan oldu demedim zaten ama ikinci bebekte kan uyusmazligi risk taşıyo ilk bebege bişey yapmaSa bile o igneleri vurdurtmazsan ikincide sorun olusuyo
Hamileliğin 7.ayinda yapılıyor iğne, o haftaya kadar da herhangi bi kanama olursa doktorlar genelde yaptırıyor,

X