- 3 Eylül 2023
- 3
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi annelikduygusu_
-
Merhaba umarım tekrar sağlıklı bir gebelik elde edersinizMerhabalar bu soruyu sormak için üye oldum diyebilirim bu siteye çok güveniyorum. Şimdi ben 9 ay önce 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü doktor herhangi bir sebep söylemedi ilk gebelikte olabiliyor dedi kürtaj olmadım. Daha sonra eşimle kan uyuşmazlığımız olduğunu öğrendik ben a- o a+ normalde 28. Haftada uyuşmazlık iğnesi oluyormuş onu biliyorum ama, şimdi ben düşükten sonra iğne olmadım bu ikinci gebeliğimde sorun yaratır mı veya hamile kalmama engel olur mu çok kafama takılıyor bu konu ne yapmam gerekiyor bilgilerinize ihtiyacım var
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba umarım tekrar sağlıklı bir gebelik elde edersinizdüşükle iğne yapmamın bir ilgisi yok ki. Gebelik yoksa neden iğne yaptırasınız. Sorun yaratmaz yani tekrar gebelik olursa 28. Haftada iğneyi yaptırmak zorundasınız o kadar. Bunu kendinize pek dert etmeyin görümcemin de kan uyuşmazlığı var eşiyle şuan 2. Ye hamile 28. Haftada iğnesini oldu bir sorun yok çok şükür. Daha önemli olan sizin düşük yapma nedeninizin ne olduğu. Tekrar allah korusun düşük olursa bunun için iyi bir doktora görünün tekrarlayan düşüklerin araştırılması gerekir.
Merhaba bizim de kan uyusmazlıgımız var ve benim ilk gebelik düşük oldu, kürtajdan hemen sonra yapılmıştı, doktora danışmanız lazım.Teşekkür ederim cevabınız içindüşükten sonrada 72 saat içinde iğne olmak gerekiyormuş diye duymuştum o sebepten bilemedim
Merhaba. Kaç haftalıkken düşük yapmıştınız?Merhaba bizim de kan uyusmazlıgımız var ve benim ilk gebelik düşük oldu, kürtajdan hemen sonra yapılmıştı, doktora danışmanız lazım.
7 haftalıkken. Acaba kimyasal fln mıydı sizin ondan mı yapmadılar kese vs oluşmus muyduMerhaba. Kaç haftalıkken düşük yapmıştınız?
Evet kese oluşmuştu7 haftalıkken. Acaba kimyasal fln mıydı sizin ondan mı yapmadılar kese vs oluşmus muydu
Bence doktora danısın aklınızda kalmasın belki kendiliginden düştü diye yapmadılar, ya da kan uyusmazlıgını farketmediler bana kürtaj gerekti ve 72 saat icinde bu iğnenin yapılması gerektiğini söylemişlerdi. Kürtaj esnasında yapmıştı doktorum.Evet kese oluşmuştu
Ben de 5+3 de düşük yaptım kan uyuşmazlığı var bana da yaptılar iğneyi doktorunuza danışmakta fayda varMerhabalar bu soruyu sormak için üye oldum diyebilirim bu siteye çok güveniyorum. Şimdi ben 9 ay önce 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü doktor herhangi bir sebep söylemedi ilk gebelikte olabiliyor dedi kürtaj olmadım. Daha sonra eşimle kan uyuşmazlığımız olduğunu öğrendik ben a- o a+ normalde 28. Haftada uyuşmazlık iğnesi oluyormuş onu biliyorum ama, şimdi ben düşükten sonra iğne olmadım bu ikinci gebeliğimde sorun yaratır mı veya hamile kalmama engel olur mu çok kafama takılıyor bu konu ne yapmam gerekiyor bilgilerinize ihtiyacım var
Bu cevabı arıyodum bende. Ben a+ eşim a- o zaman bizde rh uyuşmazlığı yok sanırımKadının negatif erkeğin pozitif olduğu durumlarda kan uyuşmazlığı oluşur. Sadece 28.haftada iğneyi olmanız yeterli
Hayır sizde kan uyuşmazlığı yok, kan uyuşmazlığı kadının negatif erkeğin pozitif olduğu durumlarda geçerliBu cevabı arıyodum bende. Ben a+ eşim a- o zaman bizde rh uyuşmazlığı yok sanırım
sevindim soru işaretlerimin silinmesine teşekkürlerHayır sizde kan uyuşmazlığı yok, kan uyuşmazlığı kadının negatif erkeğin pozitif olduğu durumlarda geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?