• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde negatif çıkıp da hamile kalanlar hele bi gelin

Peki adetinizin kaçıncı günü negatif çıktı? kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrendiniz hatırlıyor musunuz?

şöyle anlatayım daha net olur :)

adetim beş gün geçti idrar testi yaptım negatif

ertesi gün kan verdim negatif

dr ilacı verdi beş gün içtim 3 gün bekledim bu arada test yaptım idrarda silik çıktı

en son dr a tekrar gittim ve fena kızdım

yani sanırım iki hafta bekledim 14. gün pozitifti

şöyle anlatayım daha net olur :)

adetim beş gün geçti idrar testi yaptım negatif

ertesi gün kan verdim negatif

dr ilacı verdi beş gün içtim 3 gün bekledim bu arada test yaptım idrarda silik çıktı

en son dr a tekrar gittim ve fena kızdım

yani sanırım iki hafta bekledim 14. gün pozitifti
Ben sekizinci günümdeyim. Demek ki hala umut var. Adet olmadığım sürece beklemeye devam edeyim o zaman.
Olmadı pazartesi ultrasona girerim.

Merhabalar, yakın zamanda yazmışsınız belki bana da umut olursunuz diye sormak istiyorum 8. günde kan testiniz mi negatif çıktı?
bir de hamileliğinizi nasıl öğrendiğiniz peki? kaçıncı gününüzde? ultrasonla mı?
Evet 8.gün kanda negatif çıktı sonra 12.gun yaptirdim galiba pozitif çıktı. Sonra ultrasonda kese görünmedi sonra kese göründü boş denildi sonra bebek görüldü gelişimi geri denildi sonra her şeyi normalmiş denildi.süreç hep sıkıntı sonu güzel. Çok şükür allahima.

Evet 8.gün kanda negatif çıktı sonra 12.gun yaptirdim galiba pozitif çıktı. Sonra ultrasonda kese görünmedi sonra kese göründü boş denildi sonra bebek görüldü gelişimi geri denildi sonra her şeyi normalmiş denildi.süreç hep sıkıntı sonu güzel. Çok şükür allahima.
cevabın için çok teşekkür ederim canım beniiim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. İnşAllah benim de durumum böyle güzellikle sonlanır.

cevabın için çok teşekkür ederim canım beniiim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. İnşAllah benim de durumum böyle güzellikle sonlanır.
Çok teşekkür ederim bu anlattıklarım ilk çocuğun içindi.çok şükür saglikla doğdu.inşallah ikinci de öyle doğar.

Kaç gun sonra pozitif oldu ve belirtiler nelerdi lütfen yazarmisiniz benimde 8. Gun ama kan testi negatif

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var en son 16 temmuzda yani adetimden 2 gün sonra( 35-40 hatta bazen daha fazla adet döngüm oluyor düzensiz )ilişkim oldu o da tam birleşme ve boşalma olmadan sürtünme ile fakat sonrasında mide bulantısı mide ekşimesi sarı akıntı göğüslerde o kabartılar çıkmaya başladı baya koyulaştı halkası aşırı büyüdü ve hala öyle ilişkiden 49.56.60 ve en son 74 gün sonra
Kan testi 0.1 çıktı ilişkiden sonraki ay 1 hafta gecikmeyle çok az süren önce kahverengi pembe akıntıyla başladı sonra normal adete çevirdi yoğun olarak 1.5 gün diğer 3 gün azalarak yine kahverengilerle bitti ilişkiden 2 ay sonra ultrasonda da bakıldı yine bir şey çıkmadı ve bu ayki adetim olmadı 10 gün gecikti belirtilerim devam ediyor benlerde çoğalma saç dökülmesi karın şişmesi sertlik arada kasık ağrılarım fakat artık 3 ay olucak hala testlerde ve ultrasonda Yok doktor kesinlikle olmadığımı söylüyor ama yine de korkularım ve belirtilerim var sizce bundan sonra çıkma ihtimali olabilir mi lütfen duyduğunuz yaşadığınız bir şey varsa paylaşın yardımcı olun ..

Selam kızlar benim de 28 eylülde aşılamam oldu Bugün 13. Gün kan testi yaptirdim 0.100 çıktı normalde hiç gecikme yaşamam günü gününe regli olan biriyim. Aşılama sonrası kanda negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu öğrenen var mi :KK15::olamaz::KK57:

Back