Merhabalar hoşgeldin.. Benim kan testimde negatif çıkmıştı idrar teslim pozitif ama şuan 6 aylık hamileyim ve bende sadece adet olacak hissi ve karında gerilme gibi belirti olmuştu. Hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 1.5 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum, polikistiğim. daha önce de şüphelenip kanda beta hcg baktırdığım oldu ama hep <0.01 çıkıyordu. adetime henüz 1 hafta var ancak kasık batması ve mide bulantım var idrar testim 3 gün üst üste silik çizgi çıktı, beta Hcg 0.4. Doktor şimdilik negatif ama 3 gün sonra test tekrarlansın dedi, aranızda böyle olup hamile kalan var mı?
Merhabalar hoşgeldin.. Benim kan testimde negatif çıkmıştı idrar teslim pozitif ama şuan 6 aylık hamileyim ve bende sadece adet olacak hissi ve karında gerilme gibi belirti olmuştu. Hakkında hayırlısı olsun
Kızlar az önce arkadaşımla konuştum adeti geçtikten 3-4 gün sonra test yaptırmış negatif çıkmış daha sonra test yaptırmış pozitif çıkmış ve her ikisi de kan testi kesin olur demiyorum ama olma ihtimali var kendimize dikkat edelim bence adet olana kadar
Adet oldunuzmu kizlar yada hamile oldugunuzu ögrendinizmi
Merhabalar hoşgeldin.. Benim kan testimde negatif çıkmıştı idrar teslim pozitif ama şuan 6 aylık hamileyim ve bende sadece adet olacak hissi ve karında gerilme gibi belirti olmuştu. Hakkında hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim cevabın için. Dün kan serumunu idrar testi kasetine damattım negatifti. Bugün tekrar kan vereceğim sağlık ocağına pek umudum yok ama bakalım... Bu arada sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah :)
benım de adetim 13 gun gecikti 3. gun ve 5. gun kan testi yaptırdım negatıf cıktı ultrosanda baktırdım yok adet sokturucu hap verdı onuda 4. gun halan ıcıyorum yıne bısey yok kızlar ne yapmayalım benım 2 gun bıle gecıkmezdı adetım sızce yıne bı test yapmalımıyımBenim 12 gün geçti
Cumartesi doktora gidicem kan testi yaptırıcam
Gerçekten mi bende de şuan aynı durum var adetimin gecikmesinin 4. Gunndeyim bir haftadır aşırı bulantim oluyor ve adet öncesi ve adetin gelmeyen 1. Günü idrar testi yaptım iki açık çizgi çıktı iki günde de.Bende adetim 1 gün geçti eczane testi yaptım pozitif çıktı hastane kan testim negatif adet olmayınca 5 gün sonra tekrar eczane testi aldım pozitif cıktı gittim tekrar kan testi yaptırdım hamileymiş. Olabilir yani