canım madem için bu kadar rahat değill..git yaptır istersen kafan rahat olsun..için içini yemez hem..belkide bi sorun yoktur.herşey yolunda gitmeye devam eder inşallah.ama yaptırmazsan da rahatlamıcaksın sanırım...hayırlısı canım...kendini bu kadar yıpratma bence...
Canim tabiki gerek yo. çunku değerin yuksek eger düşük olsaydi isterlerdi kendini rahatlat demesi kolay biliyorumm o sureçleri bende yaşadim zor ama böylede yaparsan kendini yipratirsinn hayirli ols canim inş kucağina alirsin bebişini.............
Ayy çok tatlısın yaa..
Anlıyabiliyorum içinden sürekli bir ses git yaptır diyor değil mi?
Ben olsam bende yaptırırdım :))
Aslında eşinle konuşsan, içime sinmiyor, yaptırmazsan rahatlayamayacağım de..
Belki kararlı olduğunu görünce anlayış gösterir..
Ne güzel heyecanlar bunlar..
Allah sağ salim, hayırlısıyla tamamına erdirsin..
Çokta panik yapma bebişlere zarar verme olur mu??
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
arkadaşalr bilenler bilir çok vesvese yaptım kafamda o yüzden sormak istiyorum
allahıma binlerce şükür olsunki ilk micro denemem tuttu .....11.gün değerim 311 çıktı o gün doktorum çıkmıştı ben sonucu alana kadar ...hemşirelerle konuştum ilaçlarıma devam edeceğimi değerimin gayet iyi olduğunu söylediler....tabi ben o heycana rağmen ikinci bir testi yapmama gerek varmı dedim....yok dediler değerde düşüklük yok eper düşük bir kan değeri olsaydı takip ederdik dediler.....iki hafta sonraya randevu alın keseyi yada keseleri görelim dediler tmm dedik.randevu aldık çıktı.....ama içimm rahat etmedi doktorumu aradım....doktorum yoktu tüp bebek kordinötörü vardı...kadına ilaçlarım hakkında sormam gerekini sordum açıkladı..doktorumum daha henüz gelmediğini dosyamın kendisine verileceiğini gebeliğin oluştuğunu bildireceklerini söyledi....ben dedim ikinci bir kan testine gerek varmı değere baktı ve gerek yok dedi gayet iyi değeriniz lekeneme kanama gibi bir durum varmı dedi..hayır yok dedim...sadece kasıklarda ağrı var dedim...tmm rahim genişliyor ağrılar ondan en ufak bir leke dahi olsa gelin hastaneye dediler....yine rabbime binlerce kez şükür en ufak lekem dahi yok ...ve kısmetse haftaya cuma da gideceğiz kontrole ama ben hala test yaptırsammı diye düşünüyorum....tükettim kendimi yaa...eşimde çok kızıyor gerek yok dediler neden kötü düşünüyorsun bir hafta geçti testen bişey yok kötü diyor...böle gidersem 9 ay seni hastanede yatırcam orada her merak ettiğini sorrarsın diyo..
Canım bende de aynı durum yaşandı. 12.gün değerim 217 çıkınca doktorum ikinci bir kan testine gerek yok dedi. Senin değerin benimkinden de iyi maaşallah. Ben %90 ikiz diyorum. Kan testiyle falan uğraşmana hiç gerek yok. İçin rahat olsun. 4 gün sonra keseleri görürsün inşallah.
dırımkızı endişelerini çok iyi anlıyorum.bunlar annelik içgüdüleri işte.ben de inan bir ultrason aleti alıp koyucam eve nerdeyse,böcüğümü çok merak ediyorum.zaten muayene olmana çok az kalmış.4 gün sabrediver bence.zaten şu an kan testi yaptırsan da hiç bir işe yaramaz.iki test arasında 2 gün olursa test bir fikir verir.değerin gayet güzel.Allahın izniyle de ikizler.muayeneye gittiğinde 2 minik kese görürsün inşallah.
dr arkadaşına katılmıyorum ben.tüp bebek sonucu bir dış gebelik geçirdim.ve son denememde ikizlerime hamileydim.bir tanesi boş gebelik oldu.şu an öbür bebişimle beraberiz.hep rabbimden hayırlısını istedim.böylesi daha hayırlıymış demek.senin de hakkında hayırlısı olsun canım...ama rahat ol lütfen stresin bebişlerine yansıyor haberin olsun.bulantıların başlamadan hamişliğin tadını çıkar. a.s.
dış gebelikte aslında çok belirtim vardı ama ben anlamadım çünkü ohss de geçirdim aynı anda.boş gebeliğin hayati bir tehlikesi yok.hem sen boşver bunlarııııı.
kasık ,bel ağrısı,mide bulantısı,tansiyon düşüklüğü,baş ağrısı hepsi normal.en ufak bir kanamada hemen dr unu ara ama.dedim ya canım iyi şeyler düşün , herşey iyi olacak Allahın izniyle...
cnm allahın izni ile hakkımızdakinin hayırlısını yaşayacağz cuma günü boşmu dolumu dışmı görecez cnmmm