• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir tabi ki cikmaz daha yeni yumurtlamis okuyorsunuz zaten.
Yumurtlamadan 14 ya da 15 gun sonra adet olunur. Zaten tutsa bile yerlesmeden 11 gun sonra kesin net cikiyor😐
Tamam canim teşekkür ederim sanki erken yumurtlama oldu bende ayın 6 7 gibi gerçi o da erken sabretcem artik

Tamam canim teşekkür ederim sanki erken yumurtlama oldu bende ayın 6 7 gibi gerçi o da erken sabretcem artik
O zaman adetine 11-12 gun yok. 6sindaysa 4-5 gun var demektir o zaman cikar. Testle mi baktin ovulasyona yoksa oyle mi dusunuyorsun.

O zaman adetine 11-12 gun yok. 6sindaysa 4-5 gun var demektir o zaman cikar. Testle mi baktin ovulasyona yoksa oyle mi dusunuyorsun.

Ben 2 ay klomen icdim adetlerim 30 35 güne kadar uzadı ama bu ay içmedim ovulasyon testiyle bakdim canim yumurtlamayı takvime gore de adet tarihine bakdim aslında
Gerçi son 5 6 gündür test hep pik gösteriyor öncekiler de çok silik olduğu söylenemez anlıcan azcik çorba 😀 gibi

Yumurtlama üzerinden 10 gün geçince yapabılırsınız

O zaman bir gebelik testi yap ya da yaptir bence cunku hala yumurtluyor olamazsin herhalde 😂

Eklentiler

• 20201015_131727.jpg
    20201015_131727.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 37
Bir
Yardimci olurmusun kuzum rica etsem🙏
Yani canim yani 2 secenek var ya sen hamilesin (ama o kadar cabuk bir pozitif cikar mi bilemedim) ya da testlerde bir sikinti var. bence bir gebelik testi alip yapsana kafan rahat eder. ☺️

Back