Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme degilse cikar diye düşünüyorum . Şüphe varsa bekleyin hayırlısı olsun .Adetime 5 gün var ve ben bugün kan testi yaptırdım Negatif çıktı ama korunmuyoruz ve bebek istiyoruz . Sizce erken yaptırdığım icin mi sonuç böyle yoksa doğru mu ? Yani kan testi yaptırmak icin erken mi ?
Yani korunmuyoruz biz ve istiyoruz da . Benim çok bilgim yok geç döllenme konusunda . Ama testi adetimden önce yaptırdığım icin erken mi diye düşündümGeç döllenme degilse cikar diye düşünüyorum . Şüphe varsa bekleyin hayırlısı olsun .
Biraz daha bekleseniz daha iyi olurAdetime 5 gün var ve ben bugün kan testi yaptırdım Negatif çıktı ama korunmuyoruz ve bebek istiyoruz . Sizce erken yaptırdığım icin mi sonuç böyle yoksa doğru mu ? Yani kan testi yaptırmak icin erken mi ?
Teşekkür ederim dua edin Rabbim tüm isteyene versin biz acele ediyoruz gibi ama benim annem engelli kaldı ve onun görmesini çok istiyorum ona birsey olmadan hayırlısı ileBiraz daha bekleseniz daha iyi olur
Erken gebelik testlerinde bir hafta öncesi çıkabildiğine göre kana çok çabuk karışıyor o yüzden geç döllenme olabilir bı kaç gün sonra tekrarlayınYani korunmuyoruz biz ve istiyoruz da . Benim çok bilgim yok geç döllenme konusunda . Ama testi adetimden önce yaptırdığım icin erken mi diye düşündüm
İnşallah canım benim güzel düşünelim güzel olsun her şey inşallahTeşekkür ederim dua edin Rabbim tüm isteyene versin biz acele ediyoruz gibi ama benim annem engelli kaldı ve onun görmesini çok istiyorum ona birsey olmadan hayırlısı ile
Merhaba Yunurtlamadam 7 gün vecti kan testinde çıkarmıErken gebelik testlerinde bir hafta öncesi çıkabildiğine göre kana çok çabuk karışıyor o yüzden geç döllenme olabilir bı kaç gün sonra tekrarlayın
Çıkmaz biraz daha bekleyinMerhaba Yunurtlamadam 7 gün vecti kan testinde çıkarmı
benim de7 ğün gecti dün verdim negatif çıktıMerhaba Yunurtlamadam 7 gün vecti kan testinde çıkarmı
Benimde yumurtlamadan 7 gün sonra 2.0 dı 9 ncu gün 3.9 du Şu an hamileyim sizin kaç değer 3.9 dan sonra 26 71 216 561 5135 oldubenim de7 ğün gecti dün verdim negatif çıktı
Benmde pco var canm yumurtlamayı takip etdiysen 14 gün 15 gün sonra adet olunuyo benmde gev yumurtlama oldu erken kam vermiştim zateay çok sevindim canım umutlandım bir an, yani pco olduğum için hep ümitsizim normal yolla .en son 8 ilişkim oldu adetim3 ğün geçti geçen ay da 10 ğün gecikmeli olmuştum.
Benimde yumurtlamadan 7 gün sonra 2.0 dı 9 ncu gün 3.9 du Şu an hamileyim sizin kaç değer 3.9 dan sonra 26 71 216 561 5135 oldu0,1
B
Benmde pco var canm yumurtlamayı takip etdiysen 14 gün 15 gün sonra adet olunuyo benmde gev yumurtlama oldu erken kam vermiştim zatemHayırlı
Hayırlı olsun canım allah kuçağına almayı nasip etsin,yumurtlama oldugun ğün ve ertesi 2 günü değerlendirdim, cok ağrım var bel ve gögüs ağrısı ama hep adete yoruyorum.B
Benmde pco var canm yumurtlamayı takip etdiysen 14 gün 15 gün sonra adet olunuyo benmde gev yumurtlama oldu erken kam vermiştim zatemH
Test yaptınmı ?? Yumurylamadan sonra kaçıncı gününHayırlı olsun canım allah kuçağına almayı nasip etsin,yumurtlama oldugun ğün ve ertesi 2 günü değerlendirdim, cok ağrım var bel ve gögüs ağrısı ama hep adete yoruyorum.
gecen hafta pazartesi yumurtlama oldu, en son ilişkim çarsamba oldu dünde test yaptım canımTest yaptınmı ?? Yumurylamadan sonra kaçıncı günün
Yumurtlamadan sonra 10 gün bu gün daha cıkmaz kanda anca cıkar yarın veya sonrako güm test yap umarım vardır veya erken gebelik testi yap ama kan vere biliypsan kan vergecen hafta pazartesi yumurtlama oldu, en son ilişkim çarsamba oldu dünde test yaptım canım