Son adet tarihim 9 kasım ondan sonra ise kasık ağrıları yaşamaya başladım doktor muayenesine gittim 4 cm kistim vardı gebelik bekliyordum adet tarihim günüm geldi ilk gün az miktarda kanamam geldi ama adet kanaması gibi değildi sonraki gün ise kurumuş kahverengi bir lekelenme gibi sadece ön kısımda adet gibi gelmiyor 2.gün ise tırnak kadar kahverengi bir parça vardı 1 defa geldi 2.5 gün kadar sürdü bu zamana kadar adet günüm değişmiştir adet olmuşumdur 1 2 gün gecikmedi yada 5 günden aşağı sürmedi benimde kasık ağrım göğüs hassasiyetim vardı bugün ishalim vardı bir anda ishalim başladı doktora gittim ilaçtan önce gebelik şüphem olduğunu söyledim test yapıldı biraz çelişkili ama şuan değer düşük dendi bende bu zamana kadar yağılan testlerden altında farkkı bir sonuç daha gördüm bir bilgisi olan varmı daha önceden gören yaşayan
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
KAN TESTİ YAPTIRDIM BİR KAÇ DEFA İLK KEZ ALTTAKİ DEĞER ÇIKTI ANLAMI NEDİR BİLEN VARMI GÖRSELLİ
- Konu Sahibi ebrar1102
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta 74-106 erken gebelik belirtileri gebelik kan testi