Pazartesi tekrar edeceğim ama içim içimi yiyiyor geç döllenme olacağını sanmıyorum yumurta takibi yaptırdım çünkü 15 gün çatladı yumurtaGeç döllenme falanı bi sürü olaylarıvar iki gün sonra tekrar ölçtürdüğünde 500 civarı çıkar merak etme
Hayırlı olsun
Hayirli olsun canim kafani bulandrma kimsenn kan degeri birbirine benzemez . insallah 2 gun sonra ikiye katlar onemli olan bu kac ciktigi degil . gec dollenme olmus sanirim insallah iyi hberlerini duyarizReglimin 3. Günü kan verdim 165 çıktı sizce düşük mü heryerde okudum 500 600 hatta 1000 çıkan varmış 3 gün gecikmeli sonucum sizce iyimi beklemek çok zor
Benim ilk testimde 45 cikmisti :) bence gayet iyi çıkmış. Simdi 9 haftalik hamileyim. Hayirli olsunReglimin 3. Günü kan verdim 165 çıktı sizce düşük mü heryerde okudum 500 600 hatta 1000 çıkan varmış 3 gün gecikmeli sonucum sizce iyimi beklemek çok zor
Benim de 60 cikti canim adetimin 6.gunu sen bana umut olsun simdi insallah bisey olmaz .Benim ilk testimde 45 cikmisti :) bence gayet iyi çıkmış. Simdi 9 haftalik hamileyim. Hayirli olsun
Kan degerini normal mi buldu dr kese gorunmeliydi belki testte hata vardir 6bin degildir de 600 dur ne bileyim. Burda cok okudum hatali kan sonucuKizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye
Kizlar bana da akil verin nolur, iki gun once gebe oldugunu ogrendim kan testinde 6076.29 yaziyo ama ultrasonda gorunmedi doktor daha yeni kese olusnamis dedi ama bu deger cok yuksek degil mi cok korkuyorum dis gebelik fln olur diye
Hatali derken gebelik yok mu yani anlamadim cok korkuyorum ya ama deger yazdigim gibiydiKan degerini normal mi buldu dr kese gorunmeliydi belki testte hata vardir 6bin degildir de 600 dur ne bileyim. Burda cok okudum hatali kan sonucu
6 binlerde olsa kese goeunur sonuc yanlis yazilmis olabilir diyorum yani deger daha azdir ama gebesinizdir bilemeyiz tekrarlamak lazimHatali derken gebelik yok mu yani anlamadim cok korkuyorum ya ama deger yazdigim gibiydi
CAnım kendiliğinden mi hamile kaldın. Buraya yazdıgunda düşük olmuş sanirım dimiBenim de 60 cikti canim adetimin 6.gunu sen bana umut olsun simdi insallah bisey olmaz .
Buyuk ihtimal klomenle kalmisimdir canim . Evet dusuk olmustu malesef. Daha sonra tup bebek yaptirdik cok sukur tuttu dogumuma 5gun kaldi. Kan tahlilin ne ciktigi onemli degil ikiye katlanmasi onemli canim benimkiler hic ikiye katlanmiyorduC
CAnım kendiliğinden mi hamile kaldın. Buraya yazdıgunda düşük olmuş sanirım dimi
Allah kurtarsın canım. Tüpbebekte de ikiye katlamama olayına nasıl care bulundu. Neden oluyormuş meger Benim ikiiki defa kimyasal gebelik oldu canım kendiliğinden hamile kalıyorum düşüyor sağlıksız MI bilmemBuyuk ihtimal klomenle kalmisimdir canim . Evet dusuk olmustu malesef. Daha sonra tup bebek yaptirdik cok sukur tuttu dogumuma 5gun kaldi. Kan tahlilin ne ciktigi onemli degil ikiye katlanmasi onemli canim benimkiler hic ikiye katlanmiyordu
Sagliksiz gebeliklerdi
Embriyo genetige gitti canim . Cok sukur uc tanesinden 2 tanesi saglam geldi biri transfer oldu o da tuttu cok sukur. Insallah bi dahakine saglikli hamile kalirsin canim ama bi daha dusuk yaparsan tup bebegi dusunmeni tavsiye ederimAllah kurtarsın canım. Tüpbebekte de ikiye katlamama olayına nasıl care bulundu. Neden oluyormuş meger Benim ikiiki defa kimyasal gebelik oldu canım kendiliğinden hamile kalıyorum düşüyor sağlıksız MI bilmem
11olan ne canımBenim sadece 11 di :) saglıkla gelsin insallah..
Beta hcg11olan ne canım
Ayy inşallah benimki 7,5du bat sabahı yapılan kan testinde. Bakalım yarın tekrarlıcazBeta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?