• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi sonucu

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
68
Diğer
Arkadaslar bi konunun altina da yazdim ama cevap alamadim vaktimde kisitli cok hastayim calisiyorum yarin bu sekilde calismam mumkun degil grip oksuruk ayaga kalkamiyorum bebek istiyoruz ve bu gunlerde hesaplamam dogruysa yumurtlama gunum olacak kan testi yapti doktor ona gore igne vuracak 1 veya 2gunluk olsa belli olur mu testte igne vurdurayim mi sonuc negatifse

Arkadaslar bi konunun altina da yazdim ama cevap alamadim vaktimde kisitli cok hastayim calisiyorum yarin bu sekilde calismam mumkun degil grip oksuruk ayaga kalkamiyorum bebek istiyoruz ve bu gunlerde hesaplamam dogruysa yumurtlama gunum olacak kan testi yapti doktor ona gore igne vuracak 1 veya 2gunluk olsa belli olur mu testte igne vurdurayim mi sonuc negatifse

cnm bir iki günlük bebek zannetmiorum belli olsun ama bir iki günlük bebeğe senin vurulucağın iğne zarar vermez hatta adetin geçene kadar içtiğin ilaçlar antibiyotikler de bebeğe zarar vermiomuş buda allahın bi mucizesi doktorum söylemiştii

Bir iki günlük kanda bile çıkmayabilir canım zaten döllenme olmuşsa bile henüz rahime yerleşme olmamıştır bir zararı da olmaz diyr düşünüyorum ama madem hastanedesin orda bu işi daha iyi bilirler bence

Back