• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi sonucu 0.100 cıktı

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
30
Evde 3tane test yaptım sılık 2. Cızgı cıkınca kan testi yaptırdım 0.100 cıktı gebelık yok dedi doktor ama nıye sılık cızgı cıktı anlamadım boyle bısey basından gecıp hamıle olan varmı

Kanda yoksa gebe değilsindir canim. Bizzat kendim yaşadım aynısını 3-4 gün önce şuan adetimin 3. Günü

Benım adetlerım duzene gırmedı 10ay oldu dogum yapalı dogru duzgun adet olmadım da emzırdıgım ıcın oyuzden şüphe içindeyim hala belım kopucak gıbı agrıo kasıklarım agrıyo daha oncelerdende negatıf cıkıyodu ılk defa 0.100 cıktı zaten adette olmuyorum anlayamıyorum cok sinir bozucu

Benım adetlerım duzene gırmedı 10ay oldu dogum yapalı dogru duzgun adet olmadım da emzırdıgım ıcın oyuzden şüphe içindeyim hala belım kopucak gıbı agrıo kasıklarım agrıyo daha oncelerdende negatıf cıkıyodu ılk defa 0.100 cıktı zaten adette olmuyorum anlayamıyorum cok sinir bozucu
Adet düzensizliğinden olabilir bunun için doğum kontrol hapı kullanarak adetinizi düzenleyebilirsiniz. BHcg değeri olarak da 0.100 demek zaten negatif demektir. Döllenme gününe göre farklılık olmakla beraber 10 veya üzeri değerler doktorlar tarafından gebelik olabilir diye değerlendirilir.

Back