Kan testi ne zaman wermeliyim

Laradi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
74
8
38
30
Kızlar son adet tarhm 2arlk ovulasyon takibiyle hamile kaldm yumurtlmadan 18.gun bariz 2.çizgi silik seklde ögrendim beklnn adettn 5gun gecti bugun kan testi ne zman wermelym doktr kontrlne ne zmn gitmelym stres yasmmk icn

Kızlar son adet tarhm 2arlk ovulasyon takibiyle hamile kaldm yumurtlmadan 18.gun bariz 2.çizgi silik seklde ögrendim beklnn adettn 5gun gecti bugun kan testi ne zman wermelym doktr kontrlne ne zmn gitmelym stres yasmmk icn
Bugün verebilirsiniz

Ben bir kez adetten 4 gün geçince verdim. Oda 6000 küsür çıktı. Zaten o zaman 5 haftalık oluyor. Bir daha vermedim direkt kese görmeye gittim sonraki hafta.

Değeriniz 1500 lere vardığında vajinal 3000 lere vardığında karından keseyim göreceksiniz ona göre hesaplarsınız başlangıç olarak 2 günde bir artışı görmek önemli

Değeriniz 1500 lere vardığında vajinal 3000 lere vardığında karından keseyim göreceksiniz ona göre hesaplarsınız başlangıç olarak 2 günde bir artışı görmek önemli
Anladm cok tesekkur edrm bende takbni yapp kan degrmn ona gre kesyi gormk icn gidym doktra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…