• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi 0.100 çıktı yükselirmi

Basak 17700

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
61
9
1
24
Adetimin geciktiği 1. Gün özel doktora gittim kan testi yaptı. 0.100 çıktı ama sabah kalktığım da midem bulanıyor şu aralar sık tuvalete gidiyorum karnımda regli olacakmışım gibi bir ağrı var Acaba yükselirmi acill

Alt karnım ağrıyo kasığımdada var adetim bugün gecikeli 3. Gün ben pazartesi günü gitmiştim doktora
Biraz bekle istersen ama adete kadar genel olarak 5in üstü gözüküyor eğer adet olursanda bu bir dahaki ay kesin hamile kalırsın çünkü doktorla ağrılı adetten sonra hamile kalma sanşı çok yüksek diyor bende dün gittim doktora sağ kasığımda aktif yumurta var bana ilk sorduğu şey bir önceki adetin ağrılı mı oldu şimdi beta hcg için 4 gün bekliyorum baktırıcam bekle derim inşallah seninde bir evladın olur 😊🤗

Biraz bekle istersen ama adete kadar genel olarak 5in üstü gözüküyor eğer adet olursanda bu bir dahaki ay kesin hamile kalırsın çünkü doktorla ağrılı adetten sonra hamile kalma sanşı çok yüksek diyor bende dün gittim doktora sağ kasığımda aktif yumurta var bana ilk sorduğu şey bir önceki adetin ağrılı mı oldu şimdi beta hcg için 4 gün bekliyorum baktırıcam bekle derim inşallah seninde bir evladın olur 😊🤗
İnşallah canım Allah isteyen herkese versin

aktif yumurtadan kastı ne acaba?

benım regllerim hep agrılı geçer ama bısey yok bacım

aktif yumurtadan kastı ne acaba?

benım regllerim hep agrılı geçer ama bısey yok bacım
Eğer sperm ulaştıysa henüz kesesi oluşmamış yumurta o yüzden adetimiz gelmesede silik çizgi oluşma nedeni geç döllenme yani 😊 eğer adet olmazsam hamileyim demek

Eğer sperm ulaştıysa henüz kesesi oluşmamış yumurta o yüzden adetimiz gelmesede silik çizgi oluşma nedeni geç döllenme yani 😊 eğer adet olmazsam hamileyim demek
ne kadar vardı reglne doktor bunu söylediğinde. yanı ultrasondan mı bakılıyor

Back