Kan tahlilinde NRBC Bulunması , bilgisi olanlar acil cevap yazabilirmisiniz :(

bu değerin içeriği hakkında bilgim yok ama bildiğim şu:
kan tahlilleri tek cepheden yorumlanmıyor yani şöyle söyleyeyim bir değerin yüksek ya da düşük çıkması ancak onunla ilişkili başka değerlerin de aynı durumda çıkması ile anlamlı oluyor.
değerler bağımsız olarak değil birbirleriyle ilişkili olarak yorumlanıyor.
işte o noktada internet doktorluğu bitiyor konunun uzmanı tıp hekimlerinin yorumu anlamlı oluyor
geçmiş olsun
bazı rahatsızlıklar doğum sonrası geçici olarak nüksedebilir vücudun fizyolojik ve hormonal dengesi alt üst oluyor çünkü, bende de zehirli guatr vardı geçti.

İnternneten kendimize koydugumuz her teshis dogru olsaydi, suraya yorum yazanlarin cogu simdi coktan rahmetli olmus olurdu.

Allah babanizin mekanini cennet etsin.Yavrunuzuda saglikla buyutun.Dr unuz ile gorusun,kendinizi uzmeyin.

doktorlar tek değerle değerlendirme yapmıyor genelde. İnternete kalsa herkes ölümcül hasta çıkıyor zaten :) üzmeyin kendinizi bir şey yoktur inşallah

Slm mandalina01 ne zamandır senin konuna bakıyorum tahlil sonuçların için merak ettim.Benimde bir tahlil sonucum yüksek çıkmıştı çarşamba hastanede randevu var.Bende senin gibi nette araştırınca kötü şeyler yazıyordu.Benim wbc değerim yüksek hatta konu acmiştim.Umarım tahlillerin temiz çıkmıştır.Bu sayede benimde içime biraz su serpilir umut olursun bana netten araştırmanın yanlışlığını anlamam için ve tekrar geçmiş olsun.Umarım cevap yazarsın teşekkürler

test sonucun ne çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…