• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan tahlili sonucu beta hcg hormon değeri

AsliMertSa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
5
4
1
36
Merhabalar
çok endişeli ve stresli bir dönem geçiriyorum. adet gecikmesi 8 gün oldu ve ben sağlık ocağına gidip kan testi verdim. bugün sonuç elime ulaştı. beta hcg hormon 27 çıktı. hemşire bunun çok düşük olduğunu söyledi. bundan 3 -4 gün öncesinde evde test yaptım negatif çıktı. bugünde kanamam var adet oldum sanırım. ama beta hcg değeri 0-10 referans değeri arası olması gerekiyor. benim bunun baya üzerinde. doktora gitmek için pazartesiyi beklemem gerekiyor. şimdi o güne kadar stresim daha da artacak. başına benzer problem gelipte gebe olan arkadaşlar var mı ya da aksi durum olan var mı? yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
evet araştırdım öyleymiş. ama test dün yapıldı diğeri yarın yapılması gerekiyor ama tatil. pazartesi kadın doğuma gidicem. peki hamile isem adet gelmesi normal mi?
5 hafta önce olan değil düşük veya dış gebelik veya kimyasal gebelik de olabiliyor

Çok fazla ise doktora git ama çok az sa bebeğin yerleşme kanaması olabilir uzan dinlen bol bol yorma kendini

Çok fazla ise doktora git bekleme ama damla damla ise yerleşme kanaması olabilir yinede sen bilirsin bı doktora git acile baksın lar ulturason la herşey yolunda mı diye

Benimde beta değerim ilkten 10 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi ben yine tekrarladım 3 gün sonra testi hamileymişim değerlerim artmıştı

Arkadaslar adetime 6 7 gün var.Bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 2.17 cikti hamilelik olabilir mi acaba

Ya bnmde sonuc bu cikti sizce nedir

Eklentiler

• 15934467777445822902002616156369.jpg
    15934467777445822902002616156369.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar
çok endişeli ve stresli bir dönem geçiriyorum. adet gecikmesi 8 gün oldu ve ben sağlık ocağına gidip kan testi verdim. bugün sonuç elime ulaştı. beta hcg hormon 27 çıktı. hemşire bunun çok düşük olduğunu söyledi. bundan 3 -4 gün öncesinde evde test yaptım negatif çıktı. bugünde kanamam var adet oldum sanırım. ama beta hcg değeri 0-10 referans değeri arası olması gerekiyor. benim bunun baya üzerinde. doktora gitmek için pazartesiyi beklemem gerekiyor. şimdi o güne kadar stresim daha da artacak. başına benzer problem gelipte gebe olan arkadaşlar var mı ya da aksi durum olan var mı? yardımcı olur musunuz?
Naptın canım sonuc ne oldu

Benimde beta değerim ilkten 10 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi ben yine tekrarladım 3 gün sonra testi hamileymişim değerlerim artmıştı
Regldn önce mi yaptınız testi veya sonra mi kaç gün erken veya kaç gün geçti yazabilirsiniz

Ya benim de reglim den 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü. Adet sancılarım vardı ara ara. 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım kasık ağrılarım var. Başım da ağrıyor şu an sık sık idrara çıkıyorum. Bu arada reglim 13 gün gecikti, 9 gün önce kan testi yaptım.

Merhabalar
Mümkün değil kimyasal gebelik yasamissiniz siz çok yaşadığım için biliyorum eğer birden fazla yaşarsanız genetik test yaptırın pıhtılaşmayı baktırın bunu doktorlar söylemiyor malesef

Back