- 2 Mart 2024
- 760
- 176
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Enfeksiyon var demediler bol su iç diyip gönderdilerKalp krizi geçirmiyorsunuz büyük ihtimalde değerlerinin neden böyle hastaneye gittinizmi crp yüksek vücutta enfeksiyon var
Çok yüksek değil belki onun için su iç demişlerdir ama riske atmayın üzülmeyin bebeğinizde etkilenir siz üzülünce başka bir doktorada sorun içinizdeki endişeyi alır Allahin izniyle hiç birsey olmaz bebeğinizeEnfeksiyon var demediler bol su iç diyip gönderdiler
Doktoruma yazdım cevap vermesini bekliyorumÇok yüksek değil belki onun için su iç demişlerdir ama riske atmayın üzülmeyin bebeğinizde etkilenir siz üzülünce başka bir doktorada sorun içinizdeki endişeyi alır Allahin izniyle hiç birsey olmaz bebeğinize
Cevap verir o hiç üzülmeyin karniniz bebisiniz var siz üzülünce etkilenir doktor en doğrusunu derDoktoruma yazdım cevap vermesini bekliyorum
Doktor kullandıkları ilacı kullan diyor ama acildekiler vermedi işte gebelikte enfeksiyon önemli kafam karıştıCevap verir o hiç üzülmeyin karniniz bebisiniz var siz üzülünce etkilenir doktor en doğrusunu der
Acile gidin isterseniz orda anlatırsanız bence sizi boş çevirmezler iki canlisinizDoktor kullandıkları ilacı kullan diyor ama acildekiler vermedi işte gebelikte enfeksiyon önemli kafam karıştı
Crp ve lökosit yüksek. Enfeksiyon var. Korkma canım bol su iç doktorcuğun ne diyorsa onu yap. Su zaten sana iyi gelecektir endişelenme Allaha emanetsinDoktor kullandıkları ilacı kullan diyor ama acildekiler vermedi işte gebelikte enfeksiyon önemli kafam karıştı
Kan gazım falan nasıl peki hiç nefes alamıyorum uzanamıyorum bile enfeksiyonun kan gazıyla ne ilgisi var kiCrp ve lökosit yüksek. Enfeksiyon var. Korkma canım bol su iç doktorcuğun ne diyorsa onu yap. Su zaten sana iyi gelecektir endişelenme Allaha emanetsin
Enfeksiyon için ilaç veriyorlar merak etme bi şey olmazBenimde kontrolüm salı günü 11 haftalık hamileyim 2 değerim yüksek 1i düşük çıktı nete göre b12 eksikliği enfeksiyon diyor bende çok endişeliyim geçen sene bir kaybım oldu sürekli tedirginim gün sayıyorum kontrolüm gelene kadar.umarım biz de bebeklerimiz de iyidir
Kan gazı vücudun oksijenlenmesine bakar. Çok rahat etmediysen farklı bi hastaneye gitKan gazım falan nasıl peki hiç nefes alamıyorum uzanamıyorum bile enfeksiyonun kan gazıyla ne ilgisi var ki
İnşallah canım teşekkür ederimEnfeksiyon için ilaç veriyorlar merak etme bi şey olmaz