Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan tahlili negatif çıkıpta hamile olanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Aynıyız benimde 9 gün gecikti 2 kez kan tahlili yaptırdım ultrasonla da bakıldı negatif doktor strestendir dedi sende tekrar yaptır istersen inşallah sen hamilesindir yada başka bişi varsa öğrenmiş olursunMerhaba arkadaşlar, adetim 9 gün gecikti. Hamilelik belirtilerim var. İdrara çok gidiyorum. Belimde ağrı Kasıklarımda batmalar ve bazende pıt pıtlar oluyor. Batmalar sonucunda başımda dönme oluyor . Kan tahlilim negatif çıktı Bu gibi durumları yaşayıp hamile kalan varmı?
- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
Arkadaşlar inşallah en kısa sürede bebekleriniz sizinle olur . Moral bozmak istemiyorum ama yaşadığınız şeyler çok büyük ihtimal psikolojik.
İdrara sıkışmak çok çıkmak hamilelik başlar başlamaz olan birşey değil , gebelik ilerledikçe bebek büyüdükçe idrar kesesine baskı yapıyor ve bu sebeple sık idrara çıkılıyor
Batmalar belki üşüttüğünüz içindir inşallah en kısada kavuşursunuz bebeklerinİze ama sürekli belirti aramayın . Ben çok yaptım , stresten başka bir işe yaramadı . İnan’ın . :/
İdrara sıkışmak çok çıkmak hamilelik başlar başlamaz olan birşey değil , gebelik ilerledikçe bebek büyüdükçe idrar kesesine baskı yapıyor ve bu sebeple sık idrara çıkılıyor
Batmalar belki üşüttüğünüz içindir inşallah en kısada kavuşursunuz bebeklerinİze ama sürekli belirti aramayın . Ben çok yaptım , stresten başka bir işe yaramadı . İnan’ın . :/
Arkadaşlar inşallah en kısa sürede bebekleriniz sizinle olur . Moral bozmak istemiyorum ama yaşadığınız şeyler çok büyük ihtimal psikolojik.
Şöyle diyim. Sağ yumurtalığımda batmalar oldu. Eşimde baktı böyle bi titreşime meydan geliyordu. Göğsümde büyüme ve hassasiyet ortaya çıktı. İdrarı araştırdığımda hamileliğin 1 ve 4 haftaları arası yoğun olduğunu okumuştum. Bazı kadınlarda adet tarihi geçtiği halde kan tahlilinde sonradan çıkıyormuş. Ben ondan şüpheleniyorum.
- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
Şöyle diyim. Sağ yumurtalığımda batmalar oldu. Eşimde baktı böyle bi titreşime meydan geliyordu. Göğsümde büyüme ve hassasiyet ortaya çıktı. İdrarı araştırdığımda hamileliğin 1 ve 4 haftaları arası yoğun olduğunu okumuştum. Bazı kadınlarda adet tarihi geçtiği halde kan tahlilinde sonradan çıkıyormuş. Ben ondan şüpheleniyorum.
İnşallah öyledir İnan bana canı gönülden istiyorum . Sadece ben çok hayal kırıklığına uğradım 2 sene her adet döneminde . Senin ve diğer bebek sahibi olmak isteyenlerin yaşamasını istemem .ilk haftalardaki o idrar hissi , genelde idrar yolu enfeksiyonundan dolayı oluyormuş , benim doktorum öyle demişti . Hadi hayırlı haberler alırsan yaz buraya da
Peki adetiniz kaç gün geçtikten sonra test yaptınızBenimde kan testim negatif çıktı ama 3 4 gün sonra idrarda pozitifi gördüm ve hamileyim
- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
Adetim geçmedi.şöyle anlatayım kısaca.15 martta adet oldum 20 sinde adetim bitti.25 martta yumurtam çatladı ovülasyon oldu.ogün ilişki oldu ve bir daha olmadı.nisanın 1 inde hastalandım ve müdahale etmeleri için betahcg ye baktılar negatif çıktı.bana bir sürü iğne ilaç verdiler.ve nisan 7 sinde idrar testim pozitif çıktı.8 inde kan verdim 3 haftalık hamile çıktım.adetime bir hafta vardı.erken döllenme oldu yani.Peki adetiniz kaç gün geçtikten sonra test yaptınız
- 7 Kasım 2018
- 143
- 154
- 23
- 30
Arkadaşlar merhaba, ben adet günümden önce kan tahlili yaptırdım ama ilişkiden sonra 1 hafta geçmesi gerekiyo yoksa megatif çıkabilir olsa bile dediler ama yinede merktan yaptırdım negatif çıktı ekimin 4 ünde adet olmuştum fakat şuan adet ağrılarım olmasına rağmen olmuyorum. İdrar testi veya kan tahlili yaptırsam sonuç alabilirmiyim sizce ? Çok merak ediyorumm yardım edin lütfeen
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- 7 Kasım 2018
- 143
- 154
- 23
- 30