- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Üç gün öncesinden bırakayım o zaman siz aspirin kullanıyor muydunuzBen acil doğuma gittim akşam 8 gibi, önceki akşam yapmıştım 10da. 12saat etki süresi zaten korkmayın 2 gün önce falan kesebilirsiniz. Ama doktorunuz ne dediyse ona güvenin
Aynen öyle yapın. Hayır ben kullanmıyordum ama aspirinin 6/7 gün önce en az kesilmesi lazım. Kestiniz değil mi 37deÜç gün öncesinden bırakayım o zaman siz aspirin kullanıyor muydunuz
Normalde tüp bebek doktorum 32.haftada kes demişti, ama doğum doktorum 37.haftada kestirdi.Aynen öyle yapın. Hayır ben kullanmıyordum ama aspirinin 6/7 gün önce en az kesilmesi lazım. Kestiniz değil mi 37de
Ben hematologtan görüş aldım iğne 24 saat önce aspirin 1 hafta once kesilecekKızlar selam,
Cuma sabahı Allah’ın izniyle spinal sezaryen yapacağım. 37.haftaya kadar ecopirin kullandım. Bir doktor dogumdan 3 gün önce diğer doktor doğumdan 4 gün önce clexane kan sulandırıcıyi kes dedi.
Siz ne zaman bıraktınız yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederimBen hematologtan görüş aldım iğne 24 saat önce aspirin 1 hafta once kesilecek
Yaaa bende istemiştim gerk yok bence demişti hiç iğneden dolayı olduğunu demedi bende yapmamıştım epidüralDoğumdan önce kestirmedi doktorum, son ana kadar kullandım. Normal doğum yaoacaksanız doğumu epiduralli yapmanıza engel olabiliyor, bana epidural yapılamadı mesela.
Bn doktoruma normal kontrollerim esnasında sormuştum "Epidural yapabilir miyiz? Internette olmaz tarzı bilgiler yazıyor" demistim. O da sorun olmayacağıni yapılabilecgini söylemişti. Doğum zamanı da bn epidural ist. soyleyince öncesinde kan değerlerime baktılar. Trambofili oranım yüksek çıkmış, bu sonuçlara göre yapamayız, yaparsak felç kalma riskin yüksek denildi.Yaaa bende istemiştim gerk yok bence demişti hiç iğneden dolayı olduğunu demedi bende yapmamıştım epidüral
Yaa ilk defa duyuyorum neyse bunda istemeyi düşünüyordum istemem artık herhalde her türlü sancıya razıyımBn doktoruma normal kontrollerim esnasında sormuştum "Epidural yapabilir miyiz? Internette olmaz tarzı bilgiler yazıyor" demistim. O da sorun olmayacağıni yapılabilecgini söylemişti. Doğum zamanı da bn epidural ist. soyleyince öncesinde kan değerlerime baktılar. Trambofili oranım yüksek çıkmış, bu sonuçlara göre yapamayız, yaparsak felç kalma riskin yüksek denildi.
Siz talep edin yine, zaten kan değerlerinize bakmadan yapılmıyor. Damar yolu acıp hemen kan alınıyor yrm saate de anestezi uzmanı gelip bilgi veriyor yaparım veya yapamam diye. Ama epidural istemeyi düşünüyosanız sancılarıniz şiddetlenmeden söyleyin ki o esnada bakılsın. Bn kana bakacaklarıni bilmediğimden sancılarım aşırı şiddetlendiği bi esnada istemiştim. O kan alma ve sonuçları bekleme süresi çok sinirlerimi bozmuştu. Ama zaten şöyle de bir durum var; epidurali 6 cm acikliktan sonra yapabiliyolarlar. 6 cm acilma old. Sonra bi iki saate doğumum olmuştu sanırım benim. Hani öyle yapılamaması da o saatten sonra pek bir şey ifade etmiyor sanki. Ikınma hissi gelince sancı da geciyo zaten. Sizin de ikinci hamileliğiniz sanırım. Inşallah ikinci doğumlarımız çok daha kolay olurYaa ilk defa duyuyorum neyse bunda istemeyi düşünüyordum istemem artık herhalde her türlü sancıya razıyım
Evet canm 5 cm açılma olunca veriyoruz demişlerdi benim sıni sancılı ama kısa sürede olmuştu doğum ne olup bittiğini tecrübesizlikten bilememiştim 2,5 saatte doğmuştu amainninş bu doğumumda ne olduğunu olmadan biter bazen bilmek de kötüSiz talep edin yine, zaten kan değerlerinize bakmadan yapılmıyor. Damar yolu acıp hemen kan alınıyor yrm saate de anestezi uzmanı gelip bilgi veriyor yaparım veya yapamam diye. Ama epidural istemeyi düşünüyosanız sancılarıniz şiddetlenmeden söyleyin ki o esnada bakılsın. Bn kana bakacaklarıni bilmediğimden sancılarım aşırı şiddetlendiği bi esnada istemiştim. O kan alma ve sonuçları bekleme süresi çok sinirlerimi bozmuştu. Ama zaten şöyle de bir durum var; epidurali 6 cm acikliktan sonra yapabiliyolarlar. 6 cm acilma old. Sonra bi iki saate doğumum olmuştu sanırım benim. Hani öyle yapılamaması da o saatten sonra pek bir şey ifade etmiyor sanki. Ikınma hissi gelince sancı da geciyo zaten. Sizin de ikinci hamileliğiniz sanırım. Inşallah ikinci doğumlarımız çok daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?