- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Maşallah ya çok sevindim. İnşallah ilerler sağlıkla. Üzme kendini çok stres yapmamaya çalış kalbini duymuşsun ne güzel rahatlat kendiniBen de bugün gittim canım kalp atısı baslamıs 7+4 teyım haftasıyla uyumlu dedi kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım nasio artık bundan sonrası
Pıhtılaşma var mı kan sulandırıcı kullanıyor musunDiğerlerinde kalp atışı durdugunda hıcbısey hıssetmemıstım sımdı yıne aynısı olur dıye korkuyorum
Evet canım mthft 677 heterozigot paı-1 heterozigot oksapar 4000 kullanıyorum su an.. inan kafam rahat değil gorduk ama ilerisi ne olacak muammaPıhtılaşma var mı kan sulandırıcı kullanıyor musun
Dua et çokEvet canım mthft 677 heterozigot paı-1 heterozigot oksapar 4000 kullanıyorum su an.. inan kafam rahat değil gorduk ama ilerisi ne olacak muamma
Cnm senin 3 gende mi kan pıhtılaşmasi var cmmSiz kalp atıslarını gördünüz ve sonra durdumu
Cnm senin 3 gende mi pıhtılaşmasi var cnnİlk ikisinde duymadık. 3.de duyduk 4.de tam duyamadık.
Hayır canm 2 gen. Mthfr c667t heterezigot pai 1 4g 4g homozigotCnm senin 3 gende mi kan pıhtılaşmasi var cmm
Anladim cnm igne ile alakaki olabilir 3 gen se benim tanıdığım da 3 gende vardi oda 0.4 başladi karnında kalbi dürdü 0.6 yaptı ondanda erken dogum yaptı en son 0.8 verdi hamdolsun Birtane kızı oldu o yüzden sordumHayır canm 2 gen. Mthfr c667t heterezigot pai 1 4g 4g homozigot
Son kaybettiğimde 6000 lik kullanmıştık.kalbini bile duyamadık doğru dürüstAnladim cnm igne ile alakaki olabilir 3 gen se benim tanıdığım da 3 gende vardi oda 0.4 başladi karnında kalbi dürdü 0.6 yaptı ondanda erken dogum yaptı en son 0.8 verdi hamdolsun Birtane kızı oldu o yüzden sordum
İki heterozigot canım sen gittinmi bugünCnm senin 3 gende mi kan pıhtılaşmasi var cmm
Rabbim sabrini artırsın cnm gercekten cok zor durum yaşadım bende rabbim yardimcin olsun inşallah doktor degiştie cünkü doktorlar bile cok fark ediyor valla ben bizzat yasadım yani en son doktor kan pıhtılaşması var dedi vee hamile düşününce her zmn adete 5 gün kala igne olucak sın dedi çünkü seninki başında düşüyor dedi cnm o yüzden benim bir arkadaşım da hamile kalmadan hem igne hep hap kullandıSon kaybettiğimde 6000 lik kullanmıştık.kalbini bile duyamadık doğru dürüst
Sizin doktorunuz kım acaba öğrenebılırmıyım bendede kan pıhtılaşması varRabbim sabrini artırsın cnm gercekten cok zor durum yaşadım bende rabbim yardimcin olsun inşallah doktor degiştie cünkü doktorlar bile cok fark ediyor valla ben bizzat yasadım yani en son doktor kan pıhtılaşması var dedi vee hamile düşününce her zmn adete 5 gün kala igne olucak sın dedi çünkü seninki başında düşüyor dedi cnm o yüzden benim bir arkadaşım da hamile kalmadan hem igne hep hap kullandı
Siz nerde oturuyorsunuz aynı yerdemiyizSizin doktorunuz kım acaba öğrenebılırmıyım bendede kan pıhtılaşması var
Doktorun daha once ipne ıle dogum yaptıgını bıle bıle neden vermemıs şaşırdım aslında..Kızlar merhaba bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşmam var , 1 tane düşüğüm var düşüğümden sonra test yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı sonra tekrar gebe kaldım kan sulandırıcı iğne oldum şimdi 4 yaşında oğlum var, şuan tekrar hamileyim 6 haftalık bugün doktora gittim sadece coraspin 100 lük verdi iğneye gerek yok dedi bide kesem biraz aşağıdaymış progestan verdi ağır kaldırma dedi ama kafam çok karıştı neden sadece coraspin verdi onu anlamadım ya yetersiz gelirse korkuyorum varmı benim durumumu yaşayanınız?
Evett ya bende çok şaşırdım bugün başka bi doktora daha gittim oda kalp atışını duyduktan sonra iğneye geçelim dedi gerçekten doktorların hepsi farklı bi yol izliyo napcağımızı şaşırdık yaDoktorun daha once ipne ıle dogum yaptıgını bıle bıle neden vermemıs şaşırdım aslında..
Genelde birçoğu atışı gordukten sonra başlamayı tercih edıyor. dilerim sağlıkla kavuşursunEvett ya bende çok şaşırdım bugün başka bi doktora daha gittim oda kalp atışını duyduktan sonra iğneye geçelim dedi gerçekten doktorların hepsi farklı bi yol izliyo napcağımızı şaşırdık ya
Onlardan biride benim üç düşüğüm oldu ucundede kan sulandirici kullandımGoruyorum ki kan sulandırıcı kullanıp yine aynı durumları yasayanlar var
11 hafta ileri bi hafta. Peki bu düşükten sonra doktor ne kadar süre korunmayı tavsiye ettiŞifa olsun inşallah canımBen de daha önce 11 ve 10 haftlarda kalbi durdu ben hicbişey anlamadım ikincisinde kanamam geldi belime ağrı girdi doktora gidinnce öğrendim ki 1 hafta once kalbi durmus ben hiç anlamamışım.. şimdi ilk kez kullanıyorum iğne takviyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?