Kan sulandırıcı kaçıncı haftaya kadar göbekten yapılır? Sonrasında nerden vurulur?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Kızlar selam,

Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten vuruyorum. Göbekten kaçıncı haftaya kadar vuruluyor iğne ne zamandan sonra kolumdan ya da bacağımdan yapmaya geçmeliyim?

Yazılanlara baktım kan sulandiricilari 32.haftaya kadar kullanmışlar genelde o haftaya kadar göbekten vurulmuyordur heralde?

32 haftadır göbekten vuruluyorum . Doktora danışıp koldan da vurabilirsiniz .
Bende 2 haftadır iğne yapıyorum. İğnenin yerleri çok morariyor. Sizde durumlar nasıl? Yada ne yapmamı önerirsiniz. 32 hafta demek tecrübe demek. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

Ben doğuma 1gün kalaya kadar kan sulandırıcı iğne kullandım, iğne ucu çok küçük zaten bebeğe kadar ulaşmıyor. Ay o günleri hatırladım. Eşim yaptığı zaman kolumdan vuruyordu morarıyordu.

32 haftadır göbekten vuruluyorum . Doktora danışıp koldan da vurabilirsiniz .
İlk tüp bebek zamanı koldan yapıyordum bu sefer göbekten yap dedi. Göbek büyümeye başlayınca nasıl olacak diye korktum bebek büyüdükçe halen yapılıyor yani göbekten öyle mi bebeğe zarar vermiyor yani çok sevindim teşekkürler

Ben göbekten yapıyorum bu sefer, o da morarıyor ama kol aşırı acıyordu göbek az açıyor

Ben göbekten yapıyorum bu sefer, o da morarıyor ama kol aşırı acıyordu göbek az açıyor
Yazın özellikle kolda gözüküyor, ben başlarda hastaneye gidip yaptırıyordum sonra eşim yaparken hem çok acıtıyor hem morartıyordu. Benim göbekte nokta gibi morarıyordu en fazla. Kendim hep göbeğe yapıyordum.

Ben göbekten progestan dex yaptım 12 haftaya kadar. Kan sulandırıcıyı hep koldan yaptım doğumdan 3 gün öncesine kadar. Kolun arkasına yumuşak kısma yapınca morarma olmuyor. Hemşire öyle göstermişti. Çok yavaş yapınca acımada olmuyor

Evet bende kullandım ama eşim koldan yapınca aşırı acıyor ve mosmor oluyor. Göbekten yapıyorum şimdi başından beri göbeğim yine mosmor ama az aciyor.

Kaygım bebeğe bir şey olur mu diyeydi doktora sormayı unuttum ondan sizlere danışayım dedim

O zaman ben göbekten devam teşekkürler hepinize yorum yaptığınız için

Bende 2 haftadır iğne yapıyorum. İğnenin yerleri çok morariyor. Sizde durumlar nasıl? Yada ne yapmamı önerirsiniz. 32 hafta demek tecrübe demek. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Çok tşk ediyorum . Morarma olmadı benim bu sefer . Havasını almadan direkt vuruyorum ben . Hemşireniz nasıl gosterdiyse öyle vurun bence

Doguma kadar hep gobekten kendi basima yaptim hic kol ya da bacaga gecmedim. Hic bir sorun yasamadim tabiki de zaman zaman morsracak aciyacak kanayacak. Nedense bana kol bacak daha cok acirmis gibi geldi ve hic denemedim bile. Sizde nasil rahat ediyorsaniz öyle yapın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…