• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan sulandırıcı ilaç adeti artırıp gununu uzatir mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaTmAzEL95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
391
301
33
Kızlar bende pıhtılaşma var doktorum gebelik oluşana kadar ecopirin pro verdi onu kullanmamı söyledi gebelik oluşunca iğneye geçeceğiz dedi. İlacı kullanmaya başladım geçen hafta ve adet olmuştum adetim bitti normalde aslında ama hala ara ara kan geliyor ne zaman kesilir bu kanama yada kesilir mi böyle devam mı eder

Canım aynı durum bende de var bende kullanıyorum her neyse en son doktoruma adet zamanı kanamam da çok oluyor ve uzuyor dedim oda adet günü kullanmamam gerektiğini söyledi adetine iki üç gün kala bırak dedi zaten ilacın etkisi de iki üç gün sürüyor gebelik olursa da zaten bilinir dedi o zamana kadar dedi yani doktoruna sor istersen ama adetinde kullanma çok kan kaybım oldu hemde pıhtılı şimdi rahatım şükür

Canım aynı durum bende de var bende kullanıyorum her neyse en son doktoruma adet zamanı kanamam da çok oluyor ve uzuyor dedim oda adet günü kullanmamam gerektiğini söyledi adetine iki üç gün kala bırak dedi zaten ilacın etkisi de iki üç gün sürüyor gebelik olursa da zaten bilinir dedi o zamana kadar dedi yani doktoruna sor istersen ama adetinde kullanma çok kan kaybım oldu hemde pıhtılı şimdi rahatım şükür
Aynen bende de pıhtılı oldu kanama canım. Bugün bisey gelmeyince iyi kesildi herhalde dedim akşama doğru az bisey yine pıhtılı geldi. Ne yapayım bırakayım mı bi kaç gün

En güzeli doktoruna sormak ama bence adetinde kullanma temizlenir temizlenmez başla zaten adet olursan gebelik yok demektir haliyle kullanmanı gerektirecek bir durum yok bitince adetin devam edersin canım ilaca

Adetim bitti canım 2 gün önce yani gebelik yok zaten ben bırakayım 2 gün falan kesilsin adet kanı ondan sonra tekrar başlarım artık yoksa kesilmeyecek bu gidişle

Back
X