- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 35
-
- Konu Sahibi moral arayan
Dozun yüksek keseceğim dedi ama bende anlamadım.Öncesinde 2 kimyasal kaybım var korkuyorumBen hiç kesmedim, coraspin kullanıyordum. Sezaryen oldum. Herhangi bir sorun yaşamadım
Ben normal doğum yaptım ıkı hafta önce bıraktomArkadaşlar merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım.37+2 günlüğüm.Yanlış yazmıyorsam 5 gen kan pıhtılaşmam var hibor 7500 kullanıyorum.Doktorum pazartesi günü sezaryenle alalım dedi ama kan sulandırıcı iğneyi bugün kesti korkuyorum bir şey olur mu diye.kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada yada doğumdan kaç gün önce bıraktınız.
Mevcut testlerinizde pıhtılaşma çıkmış mıydı peki? Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahBen normal doğum yaptım ıkı hafta önce bıraktom
Mevcut testlerinizde pıhtılaşma çıkmış mıydı peki? Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Anladım benim normalde pıhtılaşma problemim var ondan kafama takıldıAmın hayır benım düşük olduğu ıcın man sulandırıxı baslandı sımdı yenıden bı gebelık söz konusı yenıden basladı doktor
kan sulandırıcı iğnelerin etkileri 12 saat sürüyor sadece endiselenmeyin 1 gün öncesinden bırakmanız yeterli olacaktır :) sadece hap kullanıyorsanız onları 1 hafta önceden kesmeniz iyi olur haplar daha etkili iğneden.Arkadaşlar merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım.37+2 günlüğüm.Yanlış yazmıyorsam 5 gen kan pıhtılaşmam var hibor 7500 kullanıyorum.Doktorum pazartesi günü sezaryenle alalım dedi ama kan sulandırıcı iğneyi bugün kesti korkuyorum bir şey olur mu diye.kullanan arkadaşlar kaçıncı haftada yada doğumdan kaç gün önce bıraktınız.
Merhaba sizin hangi doktor ve istanbuldami acabaBen hiç kesmedim, coraspin kullanıyordum. Sezaryen oldum. Herhangi bir sorun yaşamadım
Yok derince eğitim araştırma hastanesinde perinatolog Gökçe Naz Küçükbaş girdi sezaryenimeMerhaba sizin hangi doktor ve istanbuldami acaba
Çok iyi bir doktor şehir hastanesinde beni takip eden doktordu kendisi. Şanslısınız :)Yok derince eğitim araştırma hastanesinde perinatolog Gökçe Naz Küçükbaş girdi sezaryenime