Kan sulandırıcı iğne Tüp bebek transferi sonrası

kartal16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
13
4
25
kızlar bana doktorum kan sulandırıcı iğne vermedi transfer oldum ama şaşırdım çünkü okuduğuma göre veriyorlar aslında sadece coraspin kullanıyorum benim gibi olanlar varmi ?

Banada sadece coraspin verdi. Bazı değerlere bakıyorlar ona göre pıhtılaşmaya eğilim görmediyse vermiyorlar sizin apt değeriniz kaç çıkmış

Banada sadece coraspin verdi. Bazı değerlere bakıyorlar ona göre pıhtılaşmaya eğilim görmediyse vermiyorlar sizin apt değeriniz kaç çıkmış
Hiç bilmiyorum ki bana birsey söylemediler sadece doktorun hemşiresi bana dedi ki doktor yazmadıysa ozaman gerek yok dedi

kızlar bana doktorum kan sulandırıcı iğne vermedi transfer oldum ama şaşırdım çünkü okuduğuma göre veriyorlar aslında sadece coraspin kullanıyorum benim gibi olanlar varmi ?
Transfer sonrası ecopirin hap kullandırdı doktorum bana, keseyi gördükten sonra iğne yazdı oksapar.

Benim bildiğim coraspirine kan sulandırıyor iğneyi belli yeterli olmadigi için olanlara verebilirler

Hiç bilmiyorum ki bana birsey söylemediler sadece doktorun hemşiresi bana dedi ki doktor yazmadıysa ozaman gerek yok dedi
Bi bak bence e nabızına apt irn ve Plt değerlerine bide d dimer diye bi değer varmış bunlar pıhtılaşma için yol gösteren değerler. Bunlar normal referans arasındaysa gerek duyulmamıştır dediğim gibi bana da vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…