• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan sulandırıcı iğne kullanıp yan etkii belirtisi gösteren var mı???

gayet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
64
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaşlar...12 haftalık hamileyim ve 5. haftadan itibaren innohep 0,45 iğne kullanıyorum.gecelerii gözüme uyku girmiyor,bacaklarımı kollarımı koycak yer bulamıyorum çok ağrıyo,ve bacağımda 3 farklı yerde iğne ucu kadar minik kan phtısı var...bunlar normal mi...dr. uma sormalımıyım...siz kullanırken ne gibi problemler yaşadınız??

şişlikler normal bi süre sonra geçiyo evet ağrıda olabiliyo
ben göbeğimden yapıyorum bazen çok ağrıdığı şiştiği oluyo bu sefer kolumdan yapıyorum hiç bacağımdan yapmadım

yan etkisine gelince bende yorgunluk halsizlik isteksizlik çok uyuma gibi şeyler var ama hamileliktendir diye düşünüyorum
hiç ilaca yormadım bu durumu
zaten prospektüsündede yan etkiler bölümünde böyle şeyler yok

şişlikler normal bi süre sonra geçiyo evet ağrıda olabiliyo
ben göbeğimden yapıyorum bazen çok ağrıdığı şiştiği oluyo bu sefer kolumdan yapıyorum hiç bacağımdan yapmadım

yan etkisine gelince bende yorgunluk halsizlik isteksizlik çok uyuma gibi şeyler var ama hamileliktendir diye düşünüyorum
hiç ilaca yormadım bu durumu
zaten prospektüsündede yan etkiler bölümünde böyle şeyler yok

canım saol cevabın için tek biziz galiba kullanan. ağrı derken göbeğimdeki ağrıyı kastetmemiştim..tüm vücudum bacaklarım kollarım ağrıyoo sanki uzun süre çok hareketsiz kalmışım gibi uyuşuyo..aslında hareketliyim...geceleri bu ağrıdan uyuyamıyorum. birde yan etkiler bölümündeki bazı latin terimlerin anlamına baktım netten..uyku bozukluğu diyo birinde mesela..normalde bende hamilelikten dolayı çok uyuyodum ilk haftalarda son 2 haftadır cin gibiyim geceleri yaaa 3e 4e kadar tavanı seyrediyorum ve sabah 7,5 da kalkıp işe gidiyorum...vuyuyamamak baş ağrısıda yapıyor tabi.ve yüzeysel kan pıhtılaşmasıda var çevirdiğim terimlerden birinde...hatta vücutta kendiliğinden oluşan morluklardan da bahsediyor..yan etkilerde var diye bunları kabul etmem mi gerekiyor acaba....

Ben de kullanıyorum sadece yapar yapmaz üzerine yatarsam ağrı hissediyorum ama kısa bir süre.
Ama sizin bahsettiginiz dgr sıkıntıları yasamadım.
Ben 32. Haftamdayim kollarımda ayaklarımda uyuşmadı var ama bunun hamileliğim ileri haftalarında oluyormuş.
Simdiye kadar kac kilo aldın hızlı kilo almak ta bunlara neden olur

Ben de kullanıyorum sadece yapar yapmaz üzerine yatarsam ağrı hissediyorum ama kısa bir süre.
Ama sizin bahsettiginiz dgr sıkıntıları yasamadım.
Ben 32. Haftamdayim kollarımda ayaklarımda uyuşmadı var ama bunun hamileliğim ileri haftalarında oluyormuş.
Simdiye kadar kac kilo aldın hızlı kilo almak ta bunlara neden olur

henüz 1 kilo aldımm yaa...endişelenmeye başladım yarın kontrolüm var mutlaka sorcamm ama aslında herşeye değer mecbursam bebeğim için çekerim napim:(

Benim de o uyumalarım erkem başladı gerçi seninki kdr erken dgl. Dr buyuk ihtimalle magnezyum verir. Ben bir de Dr umun yonlendirmesiyle ortopediste gittim atel verdi ortopedist.
O cok rahatlatti. Simdi de ağrım veya uyuşmadı oldugunda kullanıyorum atellerimi.

merhaba arkadaşlar...12 haftalık hamileyim ve 5. haftadan itibaren innohep 0,45 iğne kullanıyorum.gecelerii gözüme uyku girmiyor,bacaklarımı kollarımı koycak yer bulamıyorum çok ağrıyo,ve bacağımda 3 farklı yerde iğne ucu kadar minik kan phtısı var...bunlar normal mi...dr. uma sormalımıyım...siz kullanırken ne gibi problemler yaşadınız??

doktora sordunmu merak ettim
öyle uyuşma falan olmuyo bende
morarma normal sürekli olmasada arada oluyo bir kaç gün içinde geçiyo

dr. um sadece stres kaygı nedenli ağrıların dedi..çok normal dedi...ben ilk iki bebeğimi kaybettim gerçektende stresliyim ama iğnenin yan etkileri uzun sürede görülür dedi...görülse...ama kafama takıldı yinede....bakalım bebişim çok iyii bugünde bol bol kendime alışveriş yaptım güzel bi gün geçtii bugün deliksiz uyumam gerek çünkü sıfır stresteyim....inşallah...

Bende oksapar 4000 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. 22 haftalık gebelik. Sabahları özellikle çarpıntı ve nefes darlığı oluyo. Ritim bozukluğu da var.iğneden sanırım.ama endişelendiriyor da beni.dr.um ısrarla kullanmam gerektiğini söylüyor. Yan etkilerde nefes darlığı için ciddi problem diyor..ama gebeliktendir deyip teselli ediyorum kendimi.

clexane 0.4 lük kullandım 2 kutu bitti, baş dönmelerim oldu... o iğneyi olunca marazlanıyor... evden volta atıyordum... acısından değil, psikolojik... baş dönmelerimi ona bağladım, oysaki belki de sadece hamileliktendi. Bebeğin kalbi atmayınca kestim.

Back
X