Kan sulandırıcı iğne kullananlar ???Homozigot mutasyonlu olup kilolu hamileler kaç doz kullanıyorsunuz? Lütfen cevaplar mısınız 🙏🙏🙏

Evet banada doktor oyle riskli dedi lutfen bu konuda boyle diyip ilac yazan hangi doktor bana yazmiyorlar ve sadece folik asit diyorlar bu doktorlar nerde ben istanbuldayim bildiginiz hangi doktor var lutfen

Evet banada doktor oyle riskli dedi lutfen bu konuda boyle diyip ilac yazan hangi doktor bana yazmiyorlar ve sadece folik asit diyorlar bu doktorlar nerde ben istanbuldayim bildiginiz hangi doktor var lutfen
Canım ben İstanbulda değilim ama İstanbul'da yazan bı sürü doktor var. Ben İstanbul'da olsaydım yasemin çekmez hocaya giderdim kesinlikle. Kendisi tüp bebek uzmanı ayrıca tekrarlayan gebelik kayıplarıyla yakından ilgili ve alanında çok iyi bir doktor Instagram üzerinden bakabilirsiniz.

Cok tesekur ederim

Merhabalar siz bilgili birine benziyorsunuz, ben de size danışmak istedim belki bilginiz vardır. Kilolu değilim zayıf da değilim. Benim 4 gen heterozigot. Mtfhr lerin ikisi de, paı, ve faktör 13. Aptt testm normal, lupus antikoagülan da normal. Hematoloji kan sulandırıcı kullanma dedi. Ona inanmadım tabi tüp bebek doktorum transfer olana kadar hap sonra iğne dedi. Ama hap bende kanama yapınca haftada bir iğne 0.4 lük dedi. Transfer sonrası be nasip olursa gebelikte iğneye Devam edecekmişim. Sorum iu ki gebelikte bana iğne 0.4 lük olan yeter mi sizce?

Kanında pıhtılaşma yok demek ki kanama olduguna göre.
Yeter 0,4 lük doz.
Kilolu olanlara 0,6 lık doz veriliyor
Doktorlar 0,6 lık doza pek yanaşmaz çünkü 0,6 doz ilac dozuna giriyor. Ki ben cok sorunlu gebelik gecirdim. Kalp damar cerrahı dayan az kaldı 0,6 doz vermek istemiyorum demisti.
Davul gibi tek bacak dehşet şiş iade ettim.

Zaten hamile iken vucut bebek tutunsun diye kani pihtilastirir. Pihtilasma egilimi olan kisilerde fazla pihtilasma oldugu icin kan sulandırıcı veriliyor. Fazla doza gerek yok.

Ben cok sorunlu gebelik geçirdigim icin gunduz igne gece coraspin kullandım. İlle herkes benim gibi olacak diye bir konu yok.

Sen kuş gibi sorunsuz geçireceksin belki, cogu insan sorunsuz geçiriyor.

Çok teşekkürler inşallah gebe kalırsam dediğiniz gibi kolay geçsin

Merhaba günde birkere kendim. Yaptım daha kolay oldu eşim. Yaparken ağrıyordu canim 400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…