Kan sulandırıcı içeriğinde domuz bağırsağı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah yoktur cunku bende normalde okurum prospektusu olsa gorurdum diye dusunuyorum.

İyi de bunları bize değil kendinize söyleyin.Aynı dinde kader ve teslimiyet yok mu?Allah da sizi böyle yaratmış niye kaderinize razı olmuyosunuz madem?Ayrıca bu kadar hassassanız ilacı kullanmayıp ölümü bekleyin o zaman biz napalım yani alo fetva hattı mıyız.

Bir sürü ilacın içeriğinde akliniza geldigi an hassasiyetlerinizi tetikleyecek onlarca etken madde de var,tek tek nasil sorsunlar ?

islenmis domuz urunlerini kullanmakta islami olarak hic bir sakinca yok saglam kaynaklardan arastirabilirsiniz.

Otunda ilmi var kücumsemeyin.. eczanelerde bile var.. size gore ilim denilince ne geliyor akliniza acaba?

Hanfendi otun ilmi 1000 kişiden 10 kişiyi kurtarırken modern tıp 1000 kişiden 990’ını kurtarıyor. Bişeylere körü körüne bağlanıcam derken sapla samanı birbirine karıştırmayın.

Siz kim biz kim ? Sürekli siz siz siz? Ne bu nefret?
Aptalca dediğiniz şey konunun içeriği zaten.Haram olduğunu düşünüyosan kullanmazsın olur biter, senin inancın buysa tartışacak ne var yani.Sanki kafasına silah dayanıyo.Zaten sırf polemik olsun diye açılmış saçma sapan bi konu.

Ooo baya ateşlenmiş burası geç kalmadım inşallah

Not: Hayrına biri Nihat Hatipoğlunu arasın yoksa burası cayır cayır yanacak

Polemik olsun diye açılmış bende amacına ulaştırayım mı dediniz?
Bence de açılmaması gerekir ama siz alay edip küçümsüyorsunuz.
İslam ilime tıbba, doktor görüşüne büyük önem verir. En önce de sağlık gelir. Mesela oruç farz olmasına rağmen (yine maddi manevi faydaları vardır) eğer bir doktor oruç tutman sağlığına zarar verir diyorsa o kişinin oruç tutmaması icab eder en basiti.
Kullandığınız cümleler çok çirkindir ve cahilceydi kusura bakmayın.

Hanımefendi internet arastirmasi değil direk prospektusu elimde domuz bağırsağı mukozasi diyor.

Tabiki canım en iyi verimi domuzdan aldıkları için yoksa baska bir neden aramak cehalet olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…