- 14 Mart 2019
- 208
- 324
- 53
Insallah yoktur cunku bende normalde okurum prospektusu olsa gorurdum diye dusunuyorum.Nereden biliyorsun tehlikeli bir durumun olmadigi? Millet niye bosu bosuna igne vursun? Antibiyotikte mantardan yapiliyor, onudami doktor sorsun millete? Ki bu ilacin prospektüsünde domuz ile ilgili birsey yazilmiyor.
Prospektüste yazilmiyor, daha ötesi varmi? O halde herkes herseyi yazabilir. Prospektüsünde yalan söyleyecek halleri yok.
Otunda ilmi var kücumsemeyin.. eczanelerde bile var.. size gore ilim denilince ne geliyor akliniza acaba?E tamam işte ben de onu diyorum evde oturup oranıza buranıza ot falan sürün ilim tıp falan sizin neyinize ki
İnanca saygısı olmayan insanlar sizden saygı duymanızı ve bu hassasiyetimi anlamanızı rica ediyorum.hatta mümkünse yorum yapmayın.haram helal noktasında azami dikkat eden kimseyi anlayamazsınız.bu arada domuz üzerinde Allah'ın rahmeti çok açık.sadece onu yeme diyor.onun hiçbir maddesini hücrelerine alma diyor.Yaratan Rabbimiz bizlere hudut ve belli sınırlar kurallar koyuyor yoksa domuzu al da eziyet et demiyor
ben hic bilmiyordum keske daha once acsaydiniz konuyu yakin zamanda dogum yaptim ve enox kan sulandirici kullandim.ama hastane bana sormadan igneyi yapti.icerigi hakkindada bilgi vermediler.simdi baktim gercekten prospektusunde oyle yaziyor.nasil soylemezler guya musluman ulke.zorunlu demesin kimse ilk dogumumda hic oyle bisey kullanmammistim.cok moralim bozuldu nasil habersiz bana vurdurdular o igneyi
islenmis domuz urunlerini kullanmakta islami olarak hic bir sakinca yok saglam kaynaklardan arastirabilirsiniz.Arkadaşlar tekrarlayan düşüklerim olduğu için doktor,birdahaki gebeliğimde kan sulandırıcı başlıyacağını söyledi.ogrendimki kan sulandırıcı iğnelerin içeriğinde domuz bağırsağı mukozasindan elde edildiği yazıyor.eczane ile görüştüm bütün kan sulandırıcıların içeriğinde domuz bağırsağı mukozasi olduğunu söyledi.bu duruma çok üzüldüm.yenmesi haram olan maddenin tüm hücrelerime enjekte etmek çok kafamı karıştırdı.bu durumun keşke bir alternatifi olsaydı.ne diyeceğimi bilmiyorum paylaşmak istedim.
Otunda ilmi var kücumsemeyin.. eczanelerde bile var.. size gore ilim denilince ne geliyor akliniza acaba?
Sizle aynı dilden konuşunca böyle oluyo haklısınızBu forumda okuduğum en aptalca yorumlardan biri.
Siz kim biz kim ? Sürekli siz siz siz? Ne bu nefret?Sizle aynı dilden konuşunca böyle oluyo haklısınız
Aptalca dediğiniz şey konunun içeriği zaten.Haram olduğunu düşünüyosan kullanmazsın olur biter, senin inancın buysa tartışacak ne var yani.Sanki kafasına silah dayanıyo.Zaten sırf polemik olsun diye açılmış saçma sapan bi konu.Siz kim biz kim ? Sürekli siz siz siz? Ne bu nefret?
:) ilginc.Hanfendi otun ilmi 1000 kişiden 10 kişiyi kurtarırken modern tıp 1000 kişiden 990’ını kurtarıyor. Bişeylere körü körüne bağlanıcam derken sapla samanı birbirine karıştırmayın.
Hehe tesekkurler onada dikkat ederizasilarda da domuz dna si var bebelerinizin dna si ile oynuyorlar...
asprinde orangutan kirpigi kullaniyorlar
antibiyotikte zurafaa saci
agri kesicide de 10 kaplan gucu var aman dikkat...
Polemik olsun diye açılmış bende amacına ulaştırayım mı dediniz?Aptalca dediğiniz şey konunun içeriği zaten.Haram olduğunu düşünüyosan kullanmazsın olur biter, senin inancın buysa tartışacak ne var yani.Sanki kafasına silah dayanıyo.Zaten sırf polemik olsun diye açılmış saçma sapan bi konu.
Ben oskapar kullandim. Icinde domuz vs turevi olduu yazmiyor. Hicbirinde de oldugunu sanmiyorum. Internette okuduklariniza cok inanmayin bence.
Ben bahsettiginuz ilacin prospektusune baktim ama oyle bi bilgi bulamadim. Hangi kisminda yazıyor o dediginiz.
Hatta buyrun prospektusude ekleyeyim. Ben mi goremedim acaba.
[/QUOTE
Hanımefendi internet arastirmasi değil direk prospektusu elimde domuz bağırsağı mukozasi diyor.Ben oskapar kullandim. Icinde domuz vs turevi olduu yazmiyor. Hicbirinde de oldugunu sanmiyorum. Internette okuduklariniza cok inanmayin bence.
Ben bahsettiginuz ilacin prospektusune baktim ama oyle bi bilgi bulamadim. Hangi kisminda yazıyor o dediginiz.
Hatta buyrun prospektusude ekleyeyim. Ben mi goremedim acaba.
Tabiki canım en iyi verimi domuzdan aldıkları için yoksa baska bir neden aramak cehalet olur.inanın bu kadarı din hassasiyeti değil, ben haram denirken kastedilenin de bu olduğunu düşünmüyorum. islam aksi iddia edilse de bilime değer veren bir dindir, tıbbi bir durum için fetva almanıza bile gerek olduğunu düşünmüyorum.
adı üstünde tıbbi, zorunlu.
keyif için kendime domuz enjekte ettireyim demez heralde kimse durduk yere, ya da farmakologlar öyle bir kan ilacı yapalım ki muadili olmasın domuz enjekte edelim müslüman insanlara nihahahahaha diye gülmüyolardır.
seneler süren araştırmalar sonucu demek ki en iyi verimi domuz bağırsağındaki o maddeden almışlar ki yapıyorlar.
üzmeyin kendinizi, zorundasınız, Allah da biliyor bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?