Kan sulandırıcı içeriğinde domuz bağırsağı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim icin mecburi degildi.ilk dogumumda kullanmamistim cunku.ayrica soylemeleri gerekirdi rizan varmi diye.ama musluman ulke olmamasi konusunda katiliyorum

Her hamileligin, her dogumun farkli oldugu bilincinde degilmisin? Iyi o zaman ilki normal dogum yapanlar, ikinciye acil sezeryan olmasinlar.

Sanki eglencesine sana o igneyi vurdular. Ha bide secimin olsaydi "beni birakin, kan pihtisindan dolayi öleyim"mi diyecektin? Ki o en iyi ihtimalde. Beynine vuruldugunda yillarca bitkisel hayat yasayabilirdin.,

M Minel_ask Kulaga igrenc gelebiliyor ancak bu ülkede kokorec denilen igrenc birsey yeniliyor. Ki ilac degil birsey degil. M&m'sin kirmizisi, bir kirmizi böcek yardimi ile yapiliyor. Yedigimiz o abur cuburub icinde neler var neler. Yani yediklerimizde bile igrenclikler var. Antibiyotigin kaynagi mantar ve bakteriler.

Yani bu kadar drama gerek yok. Dini gerekcelerin varsa, almazsin.

ohooo tum ılacların jelatını bıle ya sıgır jelatınınden ya domuz
domuz etı yemek haram ama saglık mevzusu ıcın kullanılan seyler bambaska cunku vucut kesıgınde atılan dikiş ipi bile olabılır... onune gecemezsınız bazı seylerın

Bahsettiginiz sitenin guvenirligini bilmiyorum ama orjinal prospektustte oyle bir bilgi yok.

Bana bu asi otizm yapiyor icinde deterjan var domuz dna si var diyen dobra bilmem ne tayfanin uydurdugu bir bilgi gibi geldi bu.
Hayır olsa ne olacak bir çok ilaçta zehirde var onu geçtim kan sulandırıcıyı basit bir ilaç sanıyorlar

Adı geçince lanetleyen kim yahu şeytandır o şeytan, karıştırmışsın sen:))
Yahu kesip biçmiyoruz dokunmuyoruz işte hayvan özgür hatta içinden diyordur bence keşke herkes müslüman olsa da rahat rahat dolaşsam diye

Benim icin mecburi degildi.ilk dogumumda kullanmamistim cunku.ayrica soylemeleri gerekirdi rizan varmi diye.ama musluman ulke olmamasi konusunda katiliyorum

Bir kere dogum yaptiniz diye herseyi doktordan daha iyi biliyorduysaniz evde dogum yapsaydiniz neden hastaneye gittiniz ki?
İlk dogumla 2. Dogum ayni olacak diye birşey yok. Bu sefer gerekmiştir ve yapmislardir size de iyilik yaramiyor. Evet sorsunlar rizan var mi diye ve sorumluluk kabul etmediklerine dair imza alsinlar sonra problem yasadiginizda da naparsaniz yapin.

aynen oyle domuz etını yemek haram cunku etın kendısını yıyenlerde turlu hastalıklar gozlenıyor kendı pisligini yıyen bır hayvan oldugu ıcın ınsan vucuduna zararı var dıye
domuzu allah yarattı sonucta akıl var mantık var saglık ıcın kullanılan bazı seylerde ondan yararlanılması bambaska ...

karıstırıyorlar bırbırıne dıyanet zaten sorun olmaz saglık ıcın bu tarz seylerın kullanılması dıyor

Yani benim rizami almalari gerekirdi sonucta.turkiyede saglik sistemi mukemmel isliyor gibi konusmayin.devlet hastaneleri zorunlu isini yapiyor sadece.ayrica ozel hastanelerde para konustugu icin cesaret edemezler diye dusunuyorum o yuzden ilk dogumumda igne yapmadilar ve ikinci dogumda da tehlikeli bir durumum yoktu hani

Hahh domuz duyarcısı da geldi.

Bahsettiginiz sitenin guvenirligini bilmiyorum ama orjinal prospektustte oyle bir bilgi yok.

Bana bu asi otizm yapiyor icinde deterjan var domuz dna si var diyen dobra bilmem ne tayfanin uydurdugu bir bilgi gibi geldi bu.
Tek o sitede yazmiyorki hepsinde yaziyor.iyice arastirabilirsiniz

inanın bu kadarı din hassasiyeti değil, ben haram denirken kastedilenin de bu olduğunu düşünmüyorum. islam aksi iddia edilse de bilime değer veren bir dindir, tıbbi bir durum için fetva almanıza bile gerek olduğunu düşünmüyorum.
adı üstünde tıbbi, zorunlu.
keyif için kendime domuz enjekte ettireyim demez heralde kimse durduk yere, ya da farmakologlar öyle bir kan ilacı yapalım ki muadili olmasın domuz enjekte edelim müslüman insanlara nihahahahaha diye gülmüyolardır.
seneler süren araştırmalar sonucu demek ki en iyi verimi domuz bağırsağındaki o maddeden almışlar ki yapıyorlar.
üzmeyin kendinizi, zorundasınız, Allah da biliyor bunu.

Yaptırmayın o zaman.Zaten bu kadar dindar insanlar oturup kaderini beklesin niye doktora gidiyosunuz ki çok saçma.
Su ikileme dustugunuz duruma bakin.asil dindar insanlar sifasini arar.zira modern tip filan yokkende bal corekotu ve daha bircoklarinin her derde deva oldugu soylenmis.bununla deva arayin denmis.domuzda keramet olsaydi onunda yuzyillar once soylenmis olmasi gerekirdi lanetlenmis olmasi degil!

Ben 7ay boyunca hergűn kan sulandırıci iğne kullanmak zorundayım.. Şuan. Çok. Üzgünüm. Araştıracam bunun aslını. Benim için önemli

E tamam işte ben de onu diyorum evde oturup oranıza buranıza ot falan sürün ilim tıp falan sizin neyinize ki

Ona kaldıysan bütün ilaçlarda hayvansal içerikli
Bi ara antidepresan kullandım içeriğinde karmin denen bi böcekten bahsediyordu tedavi için içtim
Cola iciyorsan zaten karminin hasini iciyorsunkirmizi renkli sekerler meyveli yogurtlar cogunda var.. ha bazisinda kirmizi pancar suyu kullaniliyor sma nadir yani

Nereden biliyorsun tehlikeli bir durumun olmadigi? Millet niye bosu bosuna igne vursun? Antibiyotikte mantardan yapiliyor, onudami doktor sorsun millete? Ki bu ilacin prospektüsünde domuz ile ilgili birsey yazilmiyor.

Tek o sitede yazmiyorki hepsinde yaziyor.iyice arastirabilirsiniz

Prospektüste yazilmiyor, daha ötesi varmi? O halde herkes herseyi yazabilir. Prospektüsünde yalan söyleyecek halleri yok.

Savasta vs zorunda kalirsan domuz eti mubah oluyor.. ha savasta degiliz ama.. baska alternatifin var mi mesela? Yok.. ee o zaman mecburen kullaniyorsun yani..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…