- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Benim icin mecburi degildi.ilk dogumumda kullanmamistim cunku.ayrica soylemeleri gerekirdi rizan varmi diye.ama musluman ulke olmamasi konusunda katiliyorum
ohooo tum ılacların jelatını bıle ya sıgır jelatınınden ya domuzArkadaşlar tekrarlayan düşüklerim olduğu için doktor,birdahaki gebeliğimde kan sulandırıcı başlıyacağını söyledi.ogrendimki kan sulandırıcı iğnelerin içeriğinde domuz bağırsağı mukozasindan elde edildiği yazıyor.eczane ile görüştüm bütün kan sulandırıcıların içeriğinde domuz bağırsağı mukozasi olduğunu söyledi.bu duruma çok üzüldüm.yenmesi haram olan maddenin tüm hücrelerime enjekte etmek çok kafamı karıştırdı.bu durumun keşke bir alternatifi olsaydı.ne diyeceğimi bilmiyorum paylaşmak istedim.
Hayır olsa ne olacak bir çok ilaçta zehirde var onu geçtim kan sulandırıcıyı basit bir ilaç sanıyorlarBahsettiginiz sitenin guvenirligini bilmiyorum ama orjinal prospektustte oyle bir bilgi yok.
Bana bu asi otizm yapiyor icinde deterjan var domuz dna si var diyen dobra bilmem ne tayfanin uydurdugu bir bilgi gibi geldi bu.
Adı geçince lanetleyen kim yahu şeytandır o şeytan, karıştırmışsın sen:))Öyle mi değil mi bilmem de hayvanın tümü haram olsa sizce doğada var olur muydu ? Etini yemeyin demiyor mu dinde,etini yemediğinize göre sorun ne ?
Bu hayvan size ne yaptı,sürekli bir nefret bir korku,gayet basit halbuki hayvanı yeme yeterli işte.Niye bu kadar korkuluyor,adı lanetleniyor bu hayvanın,ne yaptı size ?
Benim icin mecburi degildi.ilk dogumumda kullanmamistim cunku.ayrica soylemeleri gerekirdi rizan varmi diye.ama musluman ulke olmamasi konusunda katiliyorum
aynen oyle domuz etını yemek haram cunku etın kendısını yıyenlerde turlu hastalıklar gozlenıyor kendı pisligini yıyen bır hayvan oldugu ıcın ınsan vucuduna zararı var dıyeÖyle mi değil mi bilmem de hayvanın tümü haram olsa sizce doğada var olur muydu ? Etini yemeyin demiyor mu dinde,etini yemediğinize göre sorun ne ?
Bu hayvan size ne yaptı,sürekli bir nefret bir korku,gayet basit halbuki hayvanı yeme yeterli işte.Niye bu kadar korkuluyor,adı lanetleniyor bu hayvanın,ne yaptı size ?
Her hamileligin, her dogumun farkli oldugu bilincinde degilmisin? Iyi o zaman ilki normal dogum yapanlar, ikinciye acil sezeryan olmasinlar.
Sanki eglencesine sana o igneyi vurdular. Ha bide secimin olsaydi "beni birakin, kan pihtisindan dolayi öleyim"mi diyecektin? Ki o en iyi ihtimalde. Beynine vuruldugunda yillarca bitkisel hayat yasayabilirdin.,
M Minel_ask Kulaga igrenc gelebiliyor ancak bu ülkede kokorec denilen igrenc birsey yeniliyor. Ki ilac degil birsey degil. M&m'sin kirmizisi, bir kirmizi böcek yardimi ile yapiliyor. Yedigimiz o abur cuburub icinde neler var neler. Yani yediklerimizde bile igrenclikler var. Antibiyotigin kaynagi mantar ve bakteriler.
Yani bu kadar drama gerek yok. Dini gerekcelerin varsa, almazsin.
Yani benim rizami almalari gerekirdi sonucta.turkiyede saglik sistemi mukemmel isliyor gibi konusmayin.devlet hastaneleri zorunlu isini yapiyor sadece.ayrica ozel hastanelerde para konustugu icin cesaret edemezler diye dusunuyorum o yuzden ilk dogumumda igne yapmadilar ve ikinci dogumda da tehlikeli bir durumum yoktu haniBir kere dogum yaptiniz diye herseyi doktordan daha iyi biliyorduysaniz evde dogum yapsaydiniz neden hastaneye gittiniz ki?
İlk dogumla 2. Dogum ayni olacak diye birşey yok. Bu sefer gerekmiştir ve yapmislardir size de iyilik yaramiyor. Evet sorsunlar rizan var mi diye ve sorumluluk kabul etmediklerine dair imza alsinlar sonra problem yasadiginizda da naparsaniz yapin.
Hahh domuz duyarcısı da geldi.Öyle mi değil mi bilmem de hayvanın tümü haram olsa sizce doğada var olur muydu ? Etini yemeyin demiyor mu dinde,etini yemediğinize göre sorun ne ?
Tek o sitede yazmiyorki hepsinde yaziyor.iyice arastirabilirsinizBahsettiginiz sitenin guvenirligini bilmiyorum ama orjinal prospektustte oyle bir bilgi yok.
Bana bu asi otizm yapiyor icinde deterjan var domuz dna si var diyen dobra bilmem ne tayfanin uydurdugu bir bilgi gibi geldi bu.
Su ikileme dustugunuz duruma bakin.asil dindar insanlar sifasini arar.zira modern tip filan yokkende bal corekotu ve daha bircoklarinin her derde deva oldugu soylenmis.bununla deva arayin denmis.domuzda keramet olsaydi onunda yuzyillar once soylenmis olmasi gerekirdi lanetlenmis olmasi degil!Yaptırmayın o zaman.Zaten bu kadar dindar insanlar oturup kaderini beklesin niye doktora gidiyosunuz ki çok saçma.
Su ikileme dustugunuz duruma bakin.asil dindar insanlar sifasini arar.zira modern tip filan yokkende bal corekotu ve daha bircoklarinin her derde deva oldugu soylenmis.bununla deva arayin denmis.domuzda keramet olsaydi onunda yuzyillar once soylenmis olmasi gerekirdi lanetlenmis olmasi degil!
Cola iciyorsan zaten karminin hasini iciyorsunOna kaldıysan bütün ilaçlarda hayvansal içerikli
Bi ara antidepresan kullandım içeriğinde karmin denen bi böcekten bahsediyordu tedavi için içtim
Yani benim rizami almalari gerekirdi sonucta.turkiyede saglik sistemi mukemmel isliyor gibi konusmayin.devlet hastaneleri zorunlu isini yapiyor sadece.ayrica ozel hastanelerde para konustugu icin cesaret edemezler diye dusunuyorum o yuzden ilk dogumumda igne yapmadilar ve ikinci dogumda da tehlikeli bir durumum yoktu hani
Tek o sitede yazmiyorki hepsinde yaziyor.iyice arastirabilirsiniz
onun hiçbir maddesini hücrelerine alma diyor.
Yaptırmayın o zaman.Zaten bu kadar dindar insanlar oturup kaderini beklesin niye doktora gidiyosunuz ki çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?