• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandırıcı içenler bı bakar mısınız acil

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
486
126
33
24
Merhaba anneler ecopirin hap kullanıyorum onu iğneden değiştirdi doktor hap biti iğneyi alamadım hafta sonu olduğu için 3 gün icmesem bı sorun olur mu bebekte falan

Merhaba anneler ecopirin hap kullanıyorum onu iğneden değiştirdi doktor hap biti iğneyi alamadım hafta sonu olduğu için 3 gün icmesem bı sorun olur mu bebekte falan
Nöbetçi eczane vs bulun alın bence. 3 gün uzun bir süre. Doktorunuza da mesaj atabilirsiniz.
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum saati saatine kullanmaya dikkat ederim.

Ben bir gün geciktirdim pıhtı atar deli misin dedi hemşire hanım bence üç gün çok fazla bir süre nöbetçi eczaneden alın bence

Bu tarz kan sulandırıcı etkili ilaçların gün içinde bile nerdeyse aynı saatlerde alınması gerektiği söyleniyor. Ama sanırım durumunuzda yapacak bir şey yok. Birinden ecopirin alsaydınız bari herkesin evinde var artık nerdeyse

24.haftada kanama yaşayınca doktorum 2 gün kesmişti oksaparı, sonra devam ettik ama hastanede yatıyordum tabii.

Bu tarz kan sulandırıcı etkili ilaçların gün içinde bile nerdeyse aynı saatlerde alınması gerektiği söyleniyor. Ama sanırım durumunuzda yapacak bir şey yok. Birinden ecopirin alsaydınız bari herkesin evinde var artık nerdeyse
Enox iğne buldum kan sulandırıcı oda işe yarar değil mi

Dünden beri içmiyorum yarın raporu verdiğim eczane açık olacak
Doktorunuz veya numarası yok mu sorun bence. Ama yarına kadar beklemezdim sizin yerinizde olsam. İlla raporu verdiğiniz yerden almak zorunda değilsiniz raporunuz çıktıysa her eczaneden alınır ki

Back