- 13 Ağustos 2024
- 91
- 43
- 3
- 27
- Konu Sahibi Sunset8989
Kızlar merhaba gebeliğimin 7.ayına kadar axeparin 4000 lik iğne kullanacağım bunun için rapor çıkarttırmak istiyorum çok pahalı çünkü , bu şekilde rapor çıkaran varmı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kan sulandırıcıyı sgk anlaşmalı bi hastanede kadın doğum doktoruna reçete ettirip parasız alabiliyosunuz. Sonraki süreçte aile hekimi de yazabiliyor. Ben o şekilde kan sulandırıcı iğnelere hiç para ödememiştim.Kızlar merhaba gebeliğimin 7.ayına kadar axeparin 4000 lik iğne kullanacağım bunun için rapor çıkarttırmak istiyorum çok pahalı çünkü , bu şekilde rapor çıkaran varmı aranızda
ya öylemi çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinmerhaba kan sulandırıcıyı sgk anlaşmalı bi hastanede kadın doğum doktoruna reçete ettirip parasız alabiliyosunuz. Sonraki süreçte aile hekimi de yazabiliyor. Ben o şekilde kan sulandırıcı iğnelere hiç para ödememiştim.
Artık aile hekimleri yazmıyor raporunuz yoksa önceden benim doktorum da yazıyordu geçen ay yazdı ama eczane vermedi sistem reddediyor uzman doktorun yazması gerekiyor dediler.Kızlar merhaba gebeliğimin 7.ayına kadar axeparin 4000 lik iğne kullanacağım bunun için rapor çıkarttırmak istiyorum çok pahalı çünkü , bu şekilde rapor çıkaran varmı aranızda
yarın gideceğim o şekilde rapor çıkarttırayım o halde çünkü günde 2 tane vuruluyorum 5 tane var bir kutuda hemen bitiyorArtık aile hekimleri yazmıyor raporunuz yoksa önceden benim doktorum da yazıyordu geçen ay yazdı ama eczane vermedi sistem reddediyor uzman doktorun yazması gerekiyor dediler.
Kadın doğum doktorunuza rapor çıkarttırın daha kolay olur sizin için veya her muayenede iki paket yazdırın 20 gün idare eder sizi
Rica ederim ne demek, sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziya öylemi çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Axeparin 4000 kullanıyorum yazmışsınız. Bunu duymamıştım. Aret hoca nın hemsire hattına bir sorsanız oxapar 4000 bunun muadili mi diye eğer öyle ve birebir aynı etkideyse onu almanızı öneririm onda 1 kutuda 10 adet bulunuyorya öylemi çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Aa öyleyse tabiki kesin rapor çıkartın çok Uğraşırsınız. Ben 12. haftam da bırakacağım diye raporla ugrasmak istemedim siz uzun süre kullanacaksınız çıkarttırın çünkü artık hangi ilacı alırsanız alın sıkıntı çıkıyor eczanelerde sistem çok değişmiş.yarın gideceğim o şekilde rapor çıkarttırayım o halde çünkü günde 2 tane vuruluyorum 5 tane var bir kutuda hemen bitiyor