• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandırıcı iğnelere rapor çıkıyor mu

Sunset8989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
91
43
3
27
Kızlar merhaba gebeliğimin 7.ayına kadar axeparin 4000 lik iğne kullanacağım bunun için rapor çıkarttırmak istiyorum çok pahalı çünkü , bu şekilde rapor çıkaran varmı aranızda

Kızlar merhaba gebeliğimin 7.ayına kadar axeparin 4000 lik iğne kullanacağım bunun için rapor çıkarttırmak istiyorum çok pahalı çünkü , bu şekilde rapor çıkaran varmı aranızda
merhaba kan sulandırıcıyı sgk anlaşmalı bi hastanede kadın doğum doktoruna reçete ettirip parasız alabiliyosunuz. Sonraki süreçte aile hekimi de yazabiliyor. Ben o şekilde kan sulandırıcı iğnelere hiç para ödememiştim.

merhaba kan sulandırıcıyı sgk anlaşmalı bi hastanede kadın doğum doktoruna reçete ettirip parasız alabiliyosunuz. Sonraki süreçte aile hekimi de yazabiliyor. Ben o şekilde kan sulandırıcı iğnelere hiç para ödememiştim.
ya öylemi çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Artık aile hekimleri yazmıyor raporunuz yoksa önceden benim doktorum da yazıyordu geçen ay yazdı ama eczane vermedi sistem reddediyor uzman doktorun yazması gerekiyor dediler.
Kadın doğum doktorunuza rapor çıkarttırın daha kolay olur sizin için veya her muayenede iki paket yazdırın 20 gün idare eder sizi

Artık aile hekimleri yazmıyor raporunuz yoksa önceden benim doktorum da yazıyordu geçen ay yazdı ama eczane vermedi sistem reddediyor uzman doktorun yazması gerekiyor dediler.
Kadın doğum doktorunuza rapor çıkarttırın daha kolay olur sizin için veya her muayenede iki paket yazdırın 20 gün idare eder sizi
yarın gideceğim o şekilde rapor çıkarttırayım o halde çünkü günde 2 tane vuruluyorum 5 tane var bir kutuda hemen bitiyor

ya öylemi çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Axeparin 4000 kullanıyorum yazmışsınız. Bunu duymamıştım. Aret hoca nın hemsire hattına bir sorsanız oxapar 4000 bunun muadili mi diye eğer öyle ve birebir aynı etkideyse onu almanızı öneririm onda 1 kutuda 10 adet bulunuyor

yarın gideceğim o şekilde rapor çıkarttırayım o halde çünkü günde 2 tane vuruluyorum 5 tane var bir kutuda hemen bitiyor
Aa öyleyse tabiki kesin rapor çıkartın çok Uğraşırsınız. Ben 12. haftam da bırakacağım diye raporla ugrasmak istemedim siz uzun süre kullanacaksınız çıkarttırın çünkü artık hangi ilacı alırsanız alın sıkıntı çıkıyor eczanelerde sistem çok değişmiş.

Back