- 15 Kasım 2019
- 55
- 4
- 3
- 27
- Konu Sahibi Hazel feride
-
Ultrasonla yok dedi sonradan olma ihtimali varmiKan değeriniz normale yakın.. 12 civarı..
Beta hcg sordu iseniz 2 den küçük demiş.. bn o değerde sonuç aldiğimda geç döllenme gebeliğim varmış.. 2 hafta daha geçsin artış olursa belki sizde bu durumu görürsünüz.. çok sık görülen bisey mi bilmem tabi bndeki
Canım hiç biri net degilki
Canım hiç biri net degilki
Ben doktora 1 aya yakinfir adet gbi kan goruyorum ondan gittim canm olabilirmi bu sebepReferans degerlerı var birde sonuçların diye bölüm var... 3-4 tane sonucun referans degerınden düşük kansızlık varmıydı önceden
Hamile misiniz durum bendeki gibi mi bilememUltrasonla yok dedi sonradan olma ihtimali varmi
Sonuclarimiz aynimi canm ya bir karsilastrsanHamile misiniz durum bendeki gibi mi bilememfakat ultrasonda o kadar kucukken goremezler ki.. kese yok ilk zamnlarda çünkü..
Nerde o ben bulamadmNormal gozukuyo canim kendi sonuclarinla referans degerleri yaziyo ya orayi karsilastir hepsi normal gozukuyo
Nerde o ben bulamadm
Canım geçmiş olsun laborantim. Tam kan sayimina ve kanda gebelik hormonuna bakılmış. Gebelik yok negatif. Ve kansızlık çıkmış hgb hemoglobin düşük. Bu değer düşükse hct ve wbc de düşük olur zaten onlar da düşük çıkmış. Onun dışında birşey yokIcimizde kadin dogum uzmani yada bu alanda bilgili varmi?Eki Görüntüle 2556552
Yıllar oldu bn doğum yapalıSonuclarimiz aynimi canm ya bir karsilastrsan
O kirmizilar o manadami canm betam dusukmu yine karsisi bombosCanım geçmiş olsun laborantim. Tam kan sayimina ve kanda gebelik hormonuna bakılmış. Gebelik yok negatif. Ve kansızlık çıkmış hgb hemoglobin düşük. Bu değer düşükse hct ve wbc de düşük olur zaten onlar da düşük çıkmış. Onun dışında birşey yok
Biri oncesi sonrasimi oluyor affet anlamadm
Evet canım. Beta hcg değeri 2den küçük yani negatifO kirmizilar o manadami canm betam dusukmu yine karsisi bombos
Kurtaj oldum olali hep oyle ya cikmiyor hic offEvet canım. Beta hcg değeri 2den küçük yani negatif ☹
Olsun yine sagoll cann saglsnGece gece laborant ve adet yazamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?