- 5 Ocak 2018
- 13
- 3
- 6
- 27
- Konu Sahibi Ozlemtarik13g
- Merhabalar acaba bu sonuc ne Anlamina geliyor Sonuclarim eylül 2018 değer 0 ocak 2019 deger 1.2 ve Mart 2019 böyle nedemek oluyo yardimci olun lütfennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederimmmHamilelik yok görünüyor canım hamilelik olması için degerin 5 ve üzeri olması gerekiyor
Tm Tsk ederim neden hep gitimde o değer yerleri hep değişik?3_4gün sonra testi tekrar yaptırın aklınızda şüphe kalmasın
Anladim tsk ederimGebe değilsiniz sonuca göre,2 gün sonra tekrar bi yaptırın isterseniz..
Farkli isim derken ? Takarim niye takmim belki istiyorum dur ve merak ediyorum durFarkli isimle uyelik acip hamile olup olmadiginizi teyit edecek kadar neden taktiniz bu konuya?
Simdi farkettim kusura bakmayin siz o uye degilmissiniz. Bir uye cilginlar gibi hamile olup olmadigini soruyor da ama defalarca test yaptirmis, regl olmus vs vs (hamile kalmak istemiyormus) sizi o zannettim, bir konu daha acmis dedimFarkli isim derken ? Takarim niye takmim belki istiyorum dur ve merak ediyorum dur
Tmm sorun yok o salak da her kimse madem hamile kalmak istemiyo dikkat etsin ozmSimdi farkettim kusura bakmayin siz o uye degilmissiniz. Bir uye cilginlar gibi hamile olup olmadigini soruyor da ama defalarca test yaptirmis, regl olmus vs vs (hamile kalmak istemiyormus) sizi o zannettim, bir konu daha acmis dedim
Tekrar kusira bakmayin
Regl gecıkmesı oldu mu ? eğer oldu ıse sonuc bu sekılde ıse bıraz daha bekleyın gec dollenme olma ıhtımalı olabılır. Ve her kan testını aynı yerde ve aynı saatlerde yapmaya özen gösterin 48 saat ara ile kan verince 2 katına çıkıyorsa hersey yolunda demektır. Rabbım gonlunuze gore versın. Benım regl olmama 1 gün kala egerım 5 çıkmıstı. Sonra regl gecıkmesı 1. hafta kadar olunca 12bınlerı gormustum.
- Merhabalar acaba bu sonuc ne Anlamina geliyor Sonuclarim eylül 2018 değer 0 ocak 2019 deger 1.2 ve Mart 2019 böyle nedemek oluyo yardimci olun lütfennn
Eki Görüntüle 2242712
Bwnim bi kizim var Ablacim şuan Allah'ım binlerce şükürler olsun Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah benim kız 1yaşında ve benim nisan sonu 2018 regl gelmiyo nerdeyse 1yil olcak doktor normal dedi 1 veya 1 bucuk yil sürer dedi ama ben Nasip Olursa 2inciyi istiyorum dA ondan 2ay dir affedersiniz korunmuyorumRegl gecıkmesı oldu mu ? eğer oldu ıse sonuc bu sekılde ıse bıraz daha bekleyın gec dollenme olma ıhtımalı olabılır. Ve her kan testını aynı yerde ve aynı saatlerde yapmaya özen gösterin 48 saat ara ile kan verince 2 katına çıkıyorsa hersey yolunda demektır. Rabbım gonlunuze gore versın. Benım regl olmama 1 gün kala egerım 5 çıkmıstı. Sonra regl gecıkmesı 1. hafta kadar olunca 12bınlerı gormustum.
Allah gönlüne göre versin canımBwnim bi kizim var Ablacim şuan Allah'ım binlerce şükürler olsun Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah benim kız 1yaşında ve benim nisan sonu 2018 regl gelmiyo nerdeyse 1yil olcak doktor normal dedi 1 veya 1 bucuk yil sürer dedi ama ben Nasip Olursa 2inciyi istiyorum dA ondan 2ay dir affedersiniz korunmuyorum
AminAllah gönlüne göre versin canım