Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sezeryan doğum yaptım 4 buçuk ay ince 3 ay snra saclarim aşırı dökülmeye başladı kan verdim sağlık ocağında ama neden bu kdr çok dökülüyor anlamıyorum saçlarımı açamıyorum dökülüyor
Kızlar sezeryan doğum yaptım 4 buçuk ay ince 3 ay snra saclarim aşırı dökülmeye başladı kan verdim sağlık ocağında ama neden bu kdr çok dökülüyor anlamıyorum saçlarımı açamıyorum dökülüyor
LDL kaç? Göremedim. Trigliserid bayağı yüksek. Kandaki yağ oranı. Bildiğim kadarıyla bunlarda en önemli olanı kalp için söylüyorum Trigliserid ve LDL.
Yakın zamanda Dahiliye ve kardiyolojiye gidiniz lütfen
Kolesterol almış başını gitmiş üstelik iyi kolesterol düşük. İhmal etmeyin dahiliye ya da kardiyolojiye en kısa zamanda gidin. Yediklerinize dikkat edin. Demir takviyesi de yazarlar muhtemelen. Geçmiş olsun.