kan şekeri ölçtürenler...??

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
37
kızlar yarın kansekerim ölecülcek 50 gr glukoz küçük sasal su bide limon getirsin demiş dktr anneme bu nasıl yapılıyo ac olmam gerekiyomuş

bende yaptırmıştım bikere şeker yüklemesi yapılacak suyla glkozu karıştırıyosun içiyosun sonra tahlil.canım.

Ben birşey götürmedim ama istedilerse götürün siz. Sabah mümkün olduğu kadar erken git ve mutlaka AÇ git, gidince önce parmağından kan alıyorlar ve bir plastik bardağın içine glikozu koyup karıştırıyorlar baldan tatlı bir su onu AÇ karna içiyorsun. 1 saat bekleyip tekrar gidiyorsun ve tekrar kan alıyorlar. Böylece açlık ve tokluk kan şekerini ölçmüş oluyorlar, işte bu kadar. Geçmiş olsun.

yaptırdım kızlar acken kolumdan kan aldılar glukozu içtim bi bardak suyla midemi bulandırdı için limon sıkmıştım iki yudum dilime sürdüm 1 saat sonra gene kan aldılar umarım bişi cıkmaz.. yardımlarınız için tesekkürler cokta kötü diil glukoz ama cok tatlı

Geçmiş olsun, korkma çıkmaz inşallah. Çıksa bile diet verip bir ay sonra tekrar ölçüyorlar ama çıkmaz inşallah.

X