kan pırtılaşması ignesi kullanan varmıı

ANAMMM MAŞAALLAH ALLAH NAZARLARDAN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: SAKLASIN SEN BANA UMUT IŞIĞI OLDUN :KK68:BANADA DUA ET OLUR MU BENDE ARTMASINI:anneadayı: ÇOOK İSTİYORUM İNŞAALLAHHHHH
canım bir geninde homozigotta olsa homozigot heterozigota göre daha kötü... ihmal etme iğneni...0.4 cleaxxane iğne kullan... bu arada kaç kilosun... İNŞAALLAH seninde değerlerin kat kat artar canım

canım ben akşamları iğne sabahları coraspin içiyorum... ilk çocuğumda benimde sorun olmamıştı... sonradan hep düşük olmuştu... istediğini sorabilirsin bana
cnm inşallah bebeğim beni terk etmez bende bursa sana sorarım
keşke bebeğim beni bırakmasaydı kafama takılı olanı sorsaydım doktor bu gün değerin düşüyor kaçç

kanamam yok ağrım yok hafif bir sızım var aynı yerde yaptım
ALLAH'TAN UMUT KESİLMEZ SAKIN STRES YAPIP ÜZÜLME BEBEĞE ETKİ ETMESİN SEN BOL BOL DUA ET ALLA'A SIĞIN VE HEMEN BAŞKA Bİ DOKTORA DURUMUNU DANIŞ GEREKİRSE ÖZELİNE GİT SIKMA CANINI...

keşke bebeğim beni bırakmasaydı kafama takılı olanı sorsaydım doktor bu gün değerin düşüyor kaçç
bırakmaz inş. cnm iyi düşün ii olsun ama iğne olayını yabana atma gerekirse doktor değiştir ..

ya ben yarın iğne kullanmaya başlasam olur mu gecen hafta 357 bugün sonuçta 244 ama ağrım yok kanamam yok bir işe yararmı yoksa beklemeli miyim kafam çok karışık yaa
canım bekleme. başla bence... İNŞAALLAH iğneler etkisini gösterecek

bebeğin seni bırakmaz sen onu bırakmadıkça... özele git. pıhtılaşmam var iğneye başlamak istiyorum de ve hemen başla... iğne içn genelde kese oluşumunu bekliyormuş doktor... iğne olmayınca kese oluşmuyor de doktoruna eğerki dktr keseyi görelim derse

ben 69 kiloyum ve 0.6 kullanıyorum canım... 80 kilonun üstüne çıkınca dozu arttıracaklar
valla doktor hiç kiloma bile bakmadı sormadıda heralde tipime göre verdi seninde dediğim gibiyse benim iğneyi vurmam şart ama aynı anda coraspin gerek var mı acaba her ikiside kanı sulandırma özelliğine sahipse çok sulanırırsa diye korkuyorum birde bu iğnenin faydaları ve zararları neler beni bilgilenidirir misin..

bebeğin seni bırakmaz sen onu bırakmadıkça... özele git. pıhtılaşmam var iğneye başlamak istiyorum de ve hemen başla... iğne içn genelde kese oluşumunu bekliyormuş doktor... iğne olmayınca kese oluşmuyor de doktoruna eğerki dktr keseyi görelim derse
cnm zaten özele gidiyorum bu gün yine çağırdı tahlil istedi beta tahlili

valla doktor hiç kiloma bile bakmadı sormadıda heralde tipime göre verdi seninde dediğim gibiyse benim iğneyi vurmam şart ama aynı anda coraspin gerek var mı acaba her ikiside kanı sulandırma özelliğine sahipse çok sulanırırsa diye korkuyorum birde bu iğnenin faydaları ve zararları neler beni bilgilenidirir misin..
canım ilk iğneni hemşireye yaptır ve sana nasıl yapacağını tarif etsin... ben 2 aydan fazladır kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim... ayrıca iğnenin etkisi 12 saat geçerlidir... coraspinin etki süresi daha uzundur... bu yüzden sabahları coraspin akşamları iğne yapıyorum

canım ilk iğneni hemşireye yaptır ve sana nasıl yapacağını tarif etsin... ben 2 aydan fazladır kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim... ayrıca iğnenin etkisi 12 saat geçerlidir... coraspinin etki süresi daha uzundur... bu yüzden sabahları coraspin akşamları iğne yapıyorum
anladım tmm cnm saol bende başlıyım o zaman coraspine inşaallah hayırlısıyla artan değerleri görürsem :KK17:

ayy hadi inş. cnm herşey için sağol...
ne demek canım... ben yaşadıklarımı ve tecrübemi paylaşıyorum... kıyamam o yavrucaklara... Rabbim yavrularımızı korusun...:KK68:hatta istersen günlük yarım coraspin içebilirsin... ama hep aynı saatlerde iğneni ve coraspini kullan... mesela ben sabah 8 de coraspin akşam 8 de iğnemi yapıyorum

X